Unpossible

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz yarış oyunudur.

Unpossible, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli sonsuz yarış oyunu diyebileceğimiz tarzda bir oyun. Oyunda pek çok bölüm bulunuyor ve her bölüm bir öncekinden daha da zorlaşıyor, ve bir önceki bölümü bitirmeden sonrakini açtıramıyorsunuz.

Bunu yapabilmek için ise her bölümde en az 60 saniye kadar dayanmanız ve yarış boyunca her türlü engellerden kurtulmanız gerekiyor. Yarıştığınız pistte dönmeniz gerekiyor ki bu engelleri atlatabilesiniz. Böylece gidebildiğiniz kadar uzağa gidip en yüksek puanı almaya çalışmalısınız.

Oyunun genel havası ve grafikleri Tron gibi gelecekteki bir mekan ve ortam şeklinde dizayn edilmiş. Oyunda yeteneklerinizi test etmek isterseniz de birden çok oyun modu olduğunu belirtelim.

Bu modları simplicity, futile, ultra, daily simplicity, daily futile ve daily ultra olarak sayabiliriz. Her mod bir öncekinden daha da zor ve öncekini oynayıp sonraki modu açtırmanız gerekiyor. Ayrıca bir de özel modu var.

Eğer siz de futuristik tarzda oyunları seviyorsanız ve Android cihazlarınızda oynamak için yarış oyunu arıyorsanız, bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Unpossible

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz yarış oyunudur.

Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz pek çok farklı yarış oyunu var. Fakat gerçekten orijinal ve fütüristik bir yarış oyunu arıyorsanız Unpossible'a göz atmalısınız. Sonsuz yarış oyunu olarak tanımlayabileceğimiz değişik bir oyun olduğunu söyleyebiliriz.

Oyunda amaıcnız her bölümce en az 60 saniye kadar dayanmak. Pek çok bölüm bulunan oyunda yarış boyunca engelleri pistte dönerek atlatmanız ve onlardan kaçmanız gerekiyor. Ne kadar uzun süre dayanırsanız o kadar yüksek puan alıyorsunuz.

Eğer 60 saniyeden fazla dayanabilirseniz bir sonraki bölümün kilidini açabiliyorsunuz. Simplicity, futile, ultra, daily simplicity, daily futile ve daily ultra olmak üzere oyun modları var ve bir önceki modu bitirerek bir sonrakini açabiliyorsunuz.

Oyunun genel havası Tron gibi futuristik bir modda geçiyor. Parlak neon renklerle bezeli grafikleri de oyuna ilginç bir hava katıyor. Eğer siz de değişik bir yarış oyunu arıyorsanız, bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu
  • Racemasters - Сlash of Сars

    Kartlarınızı kullanarak rakiplerinizi yarış dışı bırakın.
  • Hyperspeed

    Hyperspeed'de yarışırken rakiplerinizle konuşabiliyorsunuz.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Rev Heads Rally

    Faily Brakes geliştiricilerinden arcade araba yarışı oyunu
  • Drag Sim 2018

    Popüler sürüş simülatörü oyunlarının geliştiricilerinden yepyeni drag yarış oyunu
  • Stick Sprint

    Teke tek tek tur yarışlara katılıyoruz.
  • Cliff Drift

    Telefonu fırlattıracak derecede zor drift yarış oyunu