Updown Fitness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Updown Fitness, evde kendi başına spor yapmak isteyen Android kullanıcılarına özel programlar oluşturup takip eden ücretsiz bir egzersiz uygulaması.

Updown Fitness, tamamen kendi oluşturacağınız program ve takvime göre spor yapabilmenizi sağlayan kişiye özel spor antrenörü uygulaması. Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz uygulama son derece gelişmiş özelliklere ve kullanımı kolay bir arayüze sahip.

Özellikle spora yeni başlayanlar başta olmak üzere tecrübeli sporculara da hitap eden uygulama içerisinde 1500'den fazla egzersiz hareketi barındırıyor.

Kardiyo, ağırlık ve güç çalışmaları, bölgesel kaslanma çalışmaları ve benzer türdeki farklı egzersizleri içeren uygulama antrenman sırasında yapacağınız tekrarları sayarak spor geçmişinizi kayıt altına alıyor ve aynı zamanda spor sırasında size yardımcı oluyor. Egzersiz yaptıkça puan kazanacağınız uygulama bir sonraki egzersiz zamanı için de kullanıcılarını motive ediyor. Eğer evde kendi başınıza spor yapmak istiyorsanız bu uygulama tam size göre diyebilirim.

Barış YANIK

Updown Fitness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Updown Fitness, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde sizlere spor antrenörlüğü yapabilecek özelliklere sahip olan ücretsiz bir iOS egzersiz uygulaması.

Updown Fitness, içerisinde bulunan 5 farklı egzersiz türünden birini seçerek 1500'den fazla sayıda egzersiz hareketini evde yaparak spor yapma keyfi yaşayabileceğiniz hem ücretsiz hem de çok yararlı bir iOS egzersiz uygulaması.

Okul ya da iş nedeniyle spor salonlarına gitmeye vakit bulamayanlar için en ideal uygulamalardan bir tanesi olan Opdown Fitness, iPhone ve iPad sahipleri tarafından ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Yaptığınız egzersizleri takip eden, tekrarları sayan ve sizin için bir egzersiz geçmişi oluşturan uygulama sayesinde hem kendinizi daha iyi hissedecek hem de spor yapmak için ekstra motivasyon sağlıyor olacaksınız. Evde spor yapmak için ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulamayı mutlaka denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Squatgirl - Doris Hofer

    Squatgirl - Doris Hofer'in resmi mobil uygulaması
  • CrossFit btwb

    Crossfit antrenman takibi için en iyi mobil uygulama
  • Home Workout

    Home Workout: Evde spor yapmak isteyenler için egzersiz uygulaması
  • Tone It Up

    Kadınlara özel en iyi fitness uygulaması
  • LG Fitness

    LG Fitness, kullanıcıların günlük spor etkinliklerini takip etmeleri için hazırlanmış bir spor uygulamasıdır.
  • Fitness Point

    Fitness Point, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fitness uygulamasıdır.
  • 21 Day Fitness Tracker

    21 Day Fitness Tracker sağlıklı yaşamak için spor yapan ve yediklerine dikkat eden kullanıcılara hitap eden bir seçenek.
  • Google Fit

    Google Fit, Android telefon ve tabletlerin yanı sıra Android Wear cihazlarıyla uyumlu fitness uygulamasıdır.