UVLens

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

UVLens uygulaması ile ultraviyole ışınların en yoğun olduğu saatleri görebiliyorsunuz.

UVLens uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan güneşin zararlı ışınlarından korunmak için bilgilendirmeler alabilirsiniz.

Ultraviyole ışınları ya da diğer adıyla morötesi ışınlar, yaz aylarında sıklıkla adını duyduğumuz ve güneşten yayılarak cildimize zarar verebilen ışınlardır. Çoğu insan ultraviyole ışınlarının sadece yaz aylarında zararlı olduğunu düşünse de, kış aylarında da bu ışınlardan korunmak büyük önem taşıyor. Gözler ve cilt için zararlı olan bu ışınlardan korunmak için giyilen kıyafetin kumaşına dikkat etmek ve güneş gözlüğü kullanmak gerekiyor. Bir başka çözüm yolu da UVLens uygulamasından geliyor. Uygulamada kendi profilinizi oluşturarak ten rengi, yaş ve cinsiyet bilgilerini girdikten sonra sizin için uygun saatleri daha kolay bir şekilde görüntüleyebiliyorsunuz.

UVLens uygulamasını başlattığınızda güneşin mevcut konumuna göre dışarı çıkıp çıkmayacağınız konusunda bilgilendirme alabiliyorsunuz. Ekrandaki saat üzerinden renk skalasını takip ederek zararlı ışınların seviyesini kontrol edebilir, ekranın tam ortasındaki ateş simgesinden de fikir edinebilirsiniz. Ana ekran widget’larıyla da güneşin durumunu kontrol edebileceğiniz UVLens uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

UVLens

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
51.3 MB DOSYA BOYUTU

Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için UVLens uygulamasından faydalanabilirsiniz.

UVLens uygulamasıyla güneş ışınlarının en zararlı olduğu saat aralığını iOS cihazlarınızdan görüntüleyebilirsiniz.

Hem yaz aylarında hem de kış aylarında cilt ve göz sağlığını olumsuz yönde etkileyen ultraviyole ışınları ya da diğer adıyla morötesi ışınları, günün belirli saatlerinde daha yoğun olarak yeryüzüne ulaşıyor. Cilt kanserinin de en büyük nedenlerinden biri sayılan bu zararlı ışınlardan korunmanın da pek çok yolu bulunuyor, fakat en önemlisi de ışınların yoğun olduğu saatlerde dışarıda bulunmamak diyebiliriz. UVLens uygulaması da bunu kolay bir şekilde öğrenebilmeniz için sizlere rehberlik ediyor. Ultraviyole ışınlar her insana farklı derecelerde etki edeceğinden, öncelikle kendinize bir profil oluşturarak ten rengi, yaş, cinsiyet ve buna benzer bilgileri eklemeniz gerekiyor.

Uygulamayı başlattığınızda ekranda gördüğünüz saatin farklı renklerde olduğunu göreceksiniz. Bu renkler, ultraviyole ışınların en zararlı olduğu saatleri sizlere yansıtmayı amaçlıyor. Buna ek olarak, ekranın tam ortasında gördüğünüz alev simgesinden de zararlı ışınların ne derece zararlı olduğunu tespit edebilirsiniz. Sağlığınızı korumak amacıyla geliştirilen UVLens uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • Nefesiniz Cebinizde

    Nefesiniz Cebinizde uygulaması yaşadığınız bölgedeki hava kalitesini görebilmenizi sağlıyor.
  • PainScale

    Kronik ağrı hastaları için geliştirilen PainScale uygulaması, 600'ün üzerinde faydalı içeriği sizlere sunuyor.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması ölümcül bir hastalık olan KOAH için bilgilendirici içerikler sunuyor.
  • MS Takip

    MS Takip uygulaması ile günlük olarak sağlık durumunuzdaki değişiklikleri kaydedebilir ve rapor alabilirsiniz.
  • iCare İşitme Testi

    iCare İşitme Testi uygulamasını kullanarak kulaklarınızın iyi duyup duymadığını kontrol edebilirsiniz.
  • Hastalık ve İlaç Rehberi

    Hastalık ve İlaç Rehberi uygulaması, çeşitli hastalıklar ve ilaçlar hakkında bilgi alabilmenizi sağlıyor.
  • Nöbetçi Eczane

    Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri görmek için Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanabilirsiniz.