Uzmani.kim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Uzmani.kim uygulaması, ihtiyaç duyduğunuz alanlarda hizmet veren uzman kişilerle iletişime geçebilmenizi sağlıyor.

Uzmani.kim uygulaması ile Android cihazlarınızdan ihtiyaç duyduğunuz alanlarda hizmet veren uzman kişilere ulaşarak profesyonel hizmet alabilirsiniz.

Eğitim, tasarım, tamirat, nakliyat, temizlik ve daha birçok alanda hizmet veren uzman profillerini sizlere sunan Uzmani.kim uygulaması, acil ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda işini en iyi yapan kişilerle bir araya gelmenizi sağlıyor. Almak istediğiniz hizmeti, bütçenizi ve detayları belirttikten sonra uzman kişilerden fiyat teklifleri alabileceğiniz uygulamada, profil bilgilerini inceleyerek daha önceki işlerinden aldıkları yorumları ve değerlendirmeleri görüntüleyebilirsiniz.

İş bitiminde ödemenizi elden veya online olarak yapabileceğiniz Uzmani.kim uygulamasında, işin detaylarını mesajlaşma yoluyla konuşabilir ve anlaşmaya varabilirsiniz. Türkiye’nin her noktasında uzman profillerine ulaşabileceğiniz ve profesyonel hizmet alabileceğiniz Uzmani.kim uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Uzmani.kim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
18.1 MB DOSYA BOYUTU

Herhangi bir konuda uzman desteğine ihtiyaç duyuyorsanız, Uzmani.kim uygulaması üzerinden birçok uzman profiline ulaşabilirsiniz.

Uzmani.kim uygulaması, iOS işletim sistemli cihazlarınızdan ihtiyaç duyduğunuz sektörlerde hizmet veren uzman kişilere ulaşabilmenizi sağlıyor.

Birçok sektörde hizmet veren uzmanlarla iletişim kurabileceğiniz ve fiyat teklifleri alabileceğiniz Uzmani.kim uygulamasında özel ders, temizlik, nakliye, web tasarım ve daha birçok alandaki uzman profillerine ulaşabilirsiniz. Türkiye’nin hemen hemen her yerinde hizmet veren profesyonellerin yer aldığı platformda, yaptırmak istediğiniz işi, detaylarını ve bütçenizi belirleyerek fiyat teklifleri alabilir, işin detaylarını mesajlaşma ile konuşabilirsiniz.

Dilediğiniz her yerde, hareket halindeyken bile işinizin detaylarını konuşabileceğiniz Uzmani.kim uygulamasında, herhangi bir alanda uzmanlığınız varsa müşterilerinize de ulaşabiliyorsunuz. Yaptığınız iş örnekleri, müşteri yorumlarıyla daha çok iş yapabileceğiniz ve uzman bulabileceğiniz Uzmani.kim uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • Biis

    Biis uygulamasında, birçok alanda kısa süreli iş ilanlarına ulaşarak para kazanabilirsiniz.
  • TeamGram

    TeamGram uygulamasıyla şirketinizdeki işlerin yönetimini etkili bir şekilde sağlayabilirsiniz.
  • Microsoft Power BI

    Microsoft Power BI uygulamasıyla önemli verilerinize dilediğiniz her yerden ulaşabilirsiniz.
  • Microsoft SharePoint

    Microsoft SharePoint uygulamasında işinizle ilgili bilgilere ve süreçlere mobil cihazlarınızdan ulaşabilirsiniz.
  • TBB Mesleki Dayanışma

    TBB Mesleki Dayanışma uygulaması ile avukatlar, meslektaşlarıyla danışma ve destek imkanına sahip olabiliyorlar.
  • Teksan App

    Teksan App uygulamasında mühendislik hesaplamalarında işinize yarayacak birçok faydalı araca ulaşabilirsiniz.
  • Flamingio

    Flamingio uygulaması ile profesyonel tasarımcıları bularak eviniz veya ofisinizi yeniden dizayn edebilirsiniz.