Vakko

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Vakko uygulamasıyla en moda kıyafetleri ve aksesuarları inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Giyim dünyasında oldukça önemli bir yere sahip olan Vakko’nun kendi ismini taşıyan Android uygulamasıyla kıyafet alışverişlerinizi çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Kadın ve erkek giyim, ayakkabı, çanta, parfüm, ev tekstili gibi kategoriler altında geniş bir ürün yelpazesi sunan Vakko, dünyaca ünlü markaların ve tasarımcıların özel tasarımlarını da sizlere sunuyor. Oldukça şık ve kaliteli ürünleri çok kolay bir şekilde inceleyebileceğiniz ve satın alabileceğiniz uygulamada beğendiğiniz ürünün bedenini ve varsa rengini seçtikten sonra sepetinize ekleyerek üyelik bilgilerinizde yer alan adresinize gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Online ve güvenli ödeme hizmeti de bulunan uygulama üzerinde ürünlerin yer aldığı e-dergileri de inceleyebilir, sezonun en trend ürünlerini ve ipuçlarını bulabilirsiniz. Size en yakın Vakko mağazasını da görebileceğiniz uygulamayı tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Vakko

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
51.1 MB DOSYA BOYUTU

Vakko uygulamasıyla kıyafet ve aksesuar alışverişlerinizi iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca yapabilirsiniz.

Alışveriş yapmaktan hoşlanıyorsanız ve modayı yakından takip ediyorsanız, Vakko uygulamasını iOS cihazlarınıza mutlaka yüklemelisiniz.

Giyim sektöründe önemli bir konumda olan Vakko’nun mobil uygulamasıyla sezonun trend ürünlerini, dünyaca ünlü markalar ve tasarımcıların en özel tasarımlarını kolayca takip edebilirsiniz. Şık ve kaliteli ürünleri bir arada bulabileceğiniz Vakko uygulamasında beğendiğiniz ürünün beden, renk vb. detaylarını seçtikten sonra kolayca sepete atabilir ve siparişini verebilirsiniz.

Siparişin son aşamasında ödemenizi de gönül rahatlığı içinde yapabileceğiniz Vakko uygulaması, mağazalarda ve internet mağazasında yer alan ürünleri görebileceğiniz dergileri de sizlere sunuyor. Dergide sezonun trend ürünlerini ve çeşitli ipuçlarını da görebilirsiniz. Size en yakın Vakko mağazasını öğrenmek istiyorsanız uygulama üzerinden bunu da kolaylıkla görebilmeniz mümkün. Alışveriş yapma rahatlığını sizlere sunan Vakko uygulaması iPhone ve iPad cihazlar için ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.