Versus Fight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Sıra tabanlı mobil dövüş oyunu

Versus Fight, sıra tabanlı oynanış sunan mobil dövüş oyunu. Silahlarını kendimiz üretebildiğimiz ilginç isimli fantastik karakterlerin yer aldığı harika bir online dövüş oyunu. Mobil cihazınızda dövüş oyunlarına yer veriyorsanız klan savaşlarının da yapıldığı bu yapıma bir şans vermelisiniz. Karakter ve arenaların görünümü etkileyici olmakla birlikte karakterlerin sayısı bir hayli fazla ve klan savaşları muhteşem!

İlk olarak Android platformunda indirilebilir olan dövüş oyununda her biri kendine özgü yeteneklere sahip, geliştirilebilir 12 karakter yer alıyor. Beyin ve kas gücünü bir arada bulunduran Heap, zehir saçan Acidburn, kılıç ustası Animaya, iri kıyım Guard, uzay kolonisinin lideri olduğu söylenen Queen, savaş robotu Titan, özel karakterler arasında. Maç kazandıkça sadece karakterinizin özellikleri ve görünümü değil, rütbeniz ve liginiz de yükseliyor. Dilerseniz iki klanın ölümünü kapıştığı, savaşarak düşman kulelerini ele geçirmeye dayalı klan savaşlarına da girebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Versus Fight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Sıra dışı karakterler, sıra dışı dövüşler

Versus Fight, her biri kendine has yeteneklere sahip, görünümlerinden silahlarına özelleştirilebilir karakterlerin arenada ölümüne dövüştüğü bir mobil oyun. Mobil cihazınızda dövüş oyunlarına yer veriyorsanız, grafikleriyle de etkileyici bu yapıma bir şans vermelisiniz.

iOS platformunda ücretsiz indirilebilir kaliteli grafiklere sahip online dövüş oyunu bulmak oldukça zor. Azur Interactive Games’in Android’in ardından iOS platformuna çıkardığı dövüş oyunu sıra tabanlı oynanış sunmasına rağmen oldukça keyif verici. Oyunda seçilebilir 12 karakter mevcut ve her dövüşte hangi özel yeteneklerini kullanacağınıza siz karar veriyorsunuz. Karakterlerin silahlarını da üretebiliyorsunuz. Karakter demişken, öne çıkan 6 karakterden bahsetmem gerekirse; beyin ve kas gücünün harika birleşimi diyebileceğim Heap, arenaya zehir saçan Acidburn, kılıç ustası Animaya, kas yığını Guard, uzay kolonisinin lideri Queen ve bir savaş robotu Titan, seçme karakterler arasında yer alıyor.

Versus Fight’ın beğendiğim yanlarından birisi de Klan Savaşları oldu. İki klanın ölümüne kapıştığı Klan Savaşları’nda amaç; düşman kulesini ele geçirmek ve olabildiğince çok klan deneyimi kazanmak. XP demişken, karakterlerinizi oyun boyunca toplayacağınız özel kartlarla geliştirebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Fight APK

    Stick Fight The Game PC'de popüler çöp adam dövüş oyunu ve şimdi mobilde! Stick Fight APK, popüler online dövüş oyunları arasında.
  • Ability Draft: Spell Battles

    Dünyada yaşam bitti! SpaceZ'ye gitmek için dövüşmekten başka şansınız yok.
  • Shadow Fight 3 APK

    Shadow Fight 3 APK, internetli internetsiz oynama şansı veren rpg dövüş oyunu. En iyi dövüş oyunlarından Shadow Fight 3 ücretsizdir!
  • City Fighter vs Street Gang

    Sokak kavga - dövüş oyunları arasında en iyisi
  • Slash of Sword

    Kanlı gladyatör dövüşleri sizi bekliyor!
  • Streets of Rage Classic

    SEGA'nın klasikleri arasında
  • CATS APK

    CATS Crash Arena Turbo Stars Android dövüş oyunları arasında. CATS APK, kendi robotunuzu (savaş makinenizi) tasarlayabildiğiniz harika bir dövüş oyunu.
  • Wrestling Revolution APK

    Wrestling Revolution APK, Android telefonda dövüş oyunları oynayanlar için tavsiyemizdir. Wrestling Revolution 3D APK, en çok oynanan güreş oyunları arasında.