Very Little Nightmares

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
555 MB DOSYA BOYUTU

Tehlikelerle dolu bir evden kaçmaya çalıştığınız Very Little Nightmares'da, küçük kıza rehberlik edin ve düşmanlardan kaçın.

Bulmaca ve macera oyunu olarak karşımıza çıkan Very Little Nightmares'da, mahsur kaldığınız evden çıkmak için bulmacaları çözün ve hayatta kalmaya çalışın. Oyunu sarı yağmurluklu kız olarak oynuyorsunuz ve bu küçük kıza yolunu buldurmak zorundasınız. Belirsiz bir malikanede uyanan bu küçük kız ile birlikte ürkütücü evrenin sırlarını ortaya çıkarın ve evden hızlıca çıkmaya çalışın.

Küçük kızın hayatı sizin elinizde. Bu nedenle evdeki tüm ilgi çekici bulmacaları çözmelisiniz. Karşınıza çeşitli düşmanlar çıkacak ve bu düşmanlardan kaçmalısınız. 

Very Little Nightmares İndir

Akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz macera oyunları arasında mükemmel bir seçim olan Very Little Nightmares'ı indirin ve hikayeyi bitirin. Bulunduğunuz bu gizemli ev, ölümcül tuzaklarla ve akılalmaz labirentlerle doludur. Tüm zorluklara karşı dikkatli olun ve küçük kıza rehber olun.

Oyunun PC sürümü oyuncular tarafından çok beğenilmişti. Mükemmel hikayesinin haricinde, grafikleri ve oynanışıyla karşımıza çıkan Very Little Nightmares'ın mobil sürümü, aynı şekilde mobil oyuncular tarafından da çok beğenildi.

 

Berkcan Aktürk

Very Little Nightmares

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
1.76 GB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda deneyimleyebildiğiniz Very Little Nightmares, zorlu bulmacaları ve korku dolu hikayesiyle beraber karşımıza çıkıyor.

Very Little Nightmares'da, bulmacaları çözerek mahsur kaldığınız evden kurtulmaya çalışın ve aksiyon dolu maceralara atılın. Tüyler ürpertici olan Very Little Nightmares evrenini sarı yağmurluklu kız olarak oynuyoruz ve bu küçük kıza yolunda yardımcı oluyorsunuz. Belirsiz bir malikanede uyanan bu küçük kız ile birlikte ürkütücü evrenin sırlarını ortaya çıkarın ve evden hızlıca çıkmaya çalışın.

Oynadığınız karakterin kaderi sizin elinizde. Bu nedenle oyundaki kararlarınızı doğru bir şekilde verin ve hikayeyi bitirmek için uğraşın. iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bu oyunda, korku eşiğiniz biraz yükselebilir. Eğer korku türünde oyunları sevmiyorsanız, Very Little Nightmares'ı oynarken iki kez düşünmelisiniz.

Very Little Nightmares İndir

Yolunuza engel olmaya çalışan zorlu bulmacalar ve korkutucu yaratıklar olacaktır. Bunların hepsini kolayca atlatarak küçük kızı bu evden çıkarmalısınız. Labirenti doğru bir şekilde bitirmeli ve asla kaybolmamalısınız. Aksi takdirde korkutucu yaratıkların tuzağına düşebilirsiniz.

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz Very Little Nightmares'ı indirin ve bu macera oyununu bitirin. Bulunduğunuz evdeki tüm zorluklara karşı küçük kızı koruyun. Akılalmaz labirentleri geçin, yaratıklardan kaçın ve başarılı bir şekilde evden çıkın.

Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Little Nightmares APK

    Little Nightmares APK'da, sıkışıp kaldığınız ürpertici gemideki bulmacaları çözmeli ve yaratıklara görünmeden kaçmalısınız.
  • Neverending Nightmares

    Gerçek hayattan uyarlanmış psikolojik gerilim oyunu
  • Nightmares from the Deep

    Nightmares from the Deep derin bir hikayeye sahip olan bir mobil macera oyunudur
  • My Little Pony Pocket Ponies

    My Little Pony karakterlerini toplayın ve saldırıya başlayın.
  • Mysteries and Nightmares

    Gizli nesneleri bulmak için macera dolu bir serüvene atılacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Little Bandits

    Little Bandits mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Little Alchemy 2

    Little Alchemy 2, maddeleri bir araya getirerek yenilerini oluşturabildiğiniz kimya tabanlı bir Android oyunudur.
  • Little Dentist

    Little Dentist, dişçilik konusunu işleyen ve hemen her yaştan oyun severin oynayabileceği bir mobil oyun.