Viber Candy Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
312 TOPLAM İNDİRME

Viber Candy Mania, Viber tarafından yayınlanan bir renk eşleştirme oyunudur

Viber Candy Mania bağımlılık yapıcı bir oyun yapısına sahip olan bir mobil renk eşleştirme oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Viber Candy Mania, anlık mesajlaşma yazılımlarıyla tanıdığımız Viber firması tarayından oyun severlerin beğenisine sunulan bir mobil oyun. Viber Candy Mania temel olarak Candy Crush benzeri bir renk eşleştirme oyunu. Oyunda temel amacımız 3 adet aynı renge sahip şekeri yan yana getirerek onları patlatmak. Ekrandaki bütün şekerleri patlattığımızda ise bir sonraki bölüme geçiyoruz. Oyunda içerisinde 400'ün üzerinde fakrlı bölüm yer alıyor. Ayrıca farklı oyun modları da Viber Candy Mania içerisinde bizi bekliyor.

Viber Candy Mania renkli grafiklerle ve hoş animasyonlarla süslenmiş. Oyun dokunmatik kontrollerle rahat bir şekilde oynanabilmekte. İçerisinde herhangi bir şiddet unsuru içermeyen Viber Candy Mania her yaştan oyun severe hitap etmekte. Oyun içerisinde oyunu daha heyecanlı hale getiren bonuslar ve patlattığınızda sürpriz sonuçlar ortaya çıkaran özel şekerler yer alıyor.

Viber Candy Mania'nın benzerlerinden ayrılan özelliği Viber temelli bir uygulama olması. Viber Candy Mania'da Viber arkadaş listenizle iletişim kurabiliyorsunuz ve Vider arkadaşlarınıza hediyeler gönderip arkadaşlarınızdan hediyeler alabiliyorsunuz. Ayrıca yüksek puanlarınızı karşılaştırmanız da mümkün.

Can Erdil Şentürk

Viber Candy Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Viber Candy Mania, rengarenk şekerleri benzerleri ile eşleyerek toplayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir iOS oyunu.

Viber Candy Mania, iPhone ve iPad sahiplerine Candy Crush Saga benzeri olarak sunulan eğlenceli, ücretsiz ve süper grafik kalitesine sahip olan bir iOS eşleme oyunu. Oyundaki amacınız birbirinden farklı bölümlerde yer alan farklı renkteki şekerleri karıştırarak benzer olanları eşleştirmek ve toplamak.

Viber hesabınız ile giriş yapmanaz gereken oyunu dilerseniz Viber arkadaşlarınız ile birlikte oynayabiliyorsunuz. Eğer daha önce bu tür şeker yada eşleme oyunu oynadıysanız, ne kadar büyük eşlemeler yaparsanız o kadar büyük patlamalar ve kombolar olacağını biliyorsunuzdur. Bu oyundada geçerli olan büyük eşlemeler siz avantaj sağlıyor.

400'den fazla bölüm bulunan Viber Candy Mania'yı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz indirerek tüm bölümleri bitirebileceğinize inanıyorsanız mutlaka denemelisiniz diye düşünüyorum. Oyunun yapısı gereği oyunu oynamak basit fakat usta olmak için oldukça oynamanız gerekiyor.

Bulmaca ve macera oyunu kategorileinde yer alan oyunda hızlı düşünmek ve el çabukluğu işinize en çok yarayacak olan yetenekler. Eğer bu özelliklere sahipseniz oyunda çok başarılı olabileceğinizi düşünüyorum. Oyun tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabilmesine rağmen, uygulama içerisinden size avantaj sağlayacak özellikleri ücret karşılığında satın alabiliyorsunuz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Candy Splash Mania

    Candy Splash Mania, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir eşlemeli bulmaca oyunudur.
  • Jewel Mania

    Ücretsiz bir bulmaca oyunu olan Jewel Mania, çzellikle Candy Crush tarzı oyunlar oynamaktan keyif alan oyunseverlerin ilgisini çekiyor.
  • Viber Pop

    Viber Pop eğlenceli ve rahatlatıcı bir mobil oyundur
  • Candy Crush Friends Saga

    Candy Crush serisinin en şeker oyunu
  • Pastry Mania

    Pastry Mania, Android cihazlarda oynanmak üzere tasarlanmış bir bulmaca oyunu.
  • PegIsland Mania

    PegIsland Mania, bölümlerde bulunan blokları eritmenizi amaçlayan eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Puppy Flow Mania

    Puppy Flow Mania, bulmaca oyunlarından hoşlananların seveceği türden bir yapım.
  • Garden Mania

    Garden Mania, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.