Viber Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
568 TOPLAM İNDİRME

Viber Pop eğlenceli ve rahatlatıcı bir mobil oyundur

Viber Pop anlık mesajlaşma yazılımlarıyla tanıdığımız Viber firması tarafından oyun severlerin beğenisine sunulan bir mobil balon patlatma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Viber Pop'da Viber kahramanlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Oyunda herşey kötü kalpli balon büyücüsünün minik ve sevimli kemirgenleri kaçırmasıyla başlıyor. Bu sevimli dostlarımızı kurtarmak için ise Viber kahramanımız LegCat gönüllü oluyor. Biz de ona bu macerasında eşlik ediyoruz ve farklı bölümlerde kötü kalpli balon büyücüsünün tuzaklarını yok etmeye çalışıyoruz.

Viber Pop'ta temel amacımız aynı renge sahip 3 veya daha fazla balonu yanyana getirmek ve ekrandaki bütün balonları patlatmak. Oyun içerisinde 500'den fazla bölüm yer alıyor, bu da oyunun uzun süren bir eğlence sunmasını sağlıyor. Her bölümde farklı ve özel balon türleri karşımıza çıkıyor ve bu balonları patlattığımızda büyük avantaj elde ediyoruz. Oyunu 2 farklı kontrol yönteminden birini tercih ederek oynayabiliyorsunuz. Viber Pop genel olarak rahat bir şekilde oynanabilmekte. 

Viber Pop'a dilerseniz Viber hesabınızla, dilerseniz ziyaretçi olarak bağlanabilirsiniz. Viber hesabınızla oyuna giriş yaptığınızda puanlarınızı arkadaşlarınızla karşılaştırmanıza imkan verilmekte. Göze hoş görünen bir balon patlatma oyunu olan Viber Pop her yaştan oyun severe hitap eden bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Viber Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME

Viber Pop renkli ve heyecanlı bir mobil balon patlatma oyunu

Viber Pop kısa sürede bağımlılık yapabilen bir yapıya sahip olan bir mobil balon patlatma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Viber Pop'ta LegCat adlı Viber kahramanımızın heyecan dolu macerası konu alınıyor. Oyundaki bütün olaylar kötü kalpli balon büyücüsünün minik ve sevimli kemirgen dostlarımızı kaçırmasıyla başlıyor. LegCat ise bu dostlarımızı kurtarmak için öne çıkıyor ve tehlike dolu bir maceraya atılıyor. Kahramanımızın bu macera boyunca balon büyücüsünün kurduğu tuzakları yok etmesi ve minik dostlarımızı birer birer serbest bırakması gerekiyor. Biz de ona bu macerasında yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Viber Pop'ta yer alan 500'den fazla bölümde farklı mekanları keşfedebiliyoruz ve renkli bir oyun dünyasına konuk oluyoruz. Oyundaki temel amacımız 3 adet veya daha fazla sayıya ve aynı renge sahip balonları yanyana getirmek ve patlatmak. Balonları patlattıkça ekrandaki balonlar temizleniyor, büyün balonlar patladığında ise bölümü geçiyoruz. Her bölümde işimizi kolaylaştıran özel balonlar da var. Bu balonları patlattığımızda sürpriz avantajlar elde edebiliyoruz.

Viber Pop'u 2 farklı kontrol yönteminden birini kullanarak oynayabilirsiniz. Oyunun genel olarak karmaşık bir yapıya sahip olmadığını söyleyebiliriz. Herhangi bir şiddet unsuru içermeyen Viber Pop her yaştan oyun severe hitap etmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Viber Candy Mania

    Viber Candy Mania, Viber tarafından yayınlanan bir renk eşleştirme oyunudur
  • Viber Wink

    Viber Wink, arkadaşlarınızla görüntülendikten sonra silinen fotoğraf ve videolar paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.
  • Viber

    Viber, tüm sevdiklerinizle ücretsiz şekilde mesajlaşmanıza ve HD kalitesinde sesli görüşmeler yapmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir Android mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Gummy Pop

    Gummy Pop, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Critter Pop!

    Critter Pop!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Pop Rocket Rescue

    Pop Rocket Rescue, Android cihazlar üzerinde oynanabilecek bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Push & Pop

    Push & Pop, küpleri ittirerek puan toplamaya çalıştığınız arcade bulmaca oyunu.
  • Skeleton City: Pop War

    Skeleton City: Pop War, Android cihazlar için üretilmiş bir savaş temalı bulmaca oyunu.