Viber Wink

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
385 TOPLAM İNDİRME

Viber Wink, arkadaşlarınızla görüntülendikten sonra silinen fotoğraf ve videolar paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması.

Viber Wink, arkadaşlarımızla ücretsiz olarak yazılı, sesli ve görüntülü mesajlaşmak için kullandığımız sosyal medya uygulaması Viber’in geliştiricilerinden yeni uygulama. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip Viber hesabımıza giriş yaparak kullanabildiğimiz uygulamada arkadaşlarımızla paylaştığımız fotoğraf ve videolar görüntülendikten sonra otomatik olarak siliniyor.

Snapchat benzeri uygulamalar arasında diyebileceğim Viber Wink’de çektiğimiz fotoğraf veya videoların arkadaşlarımız tarafından ne kadar süre görüntülendikten sonra otomatik olarak silineceğine karar verebiliyoruz. 1, 3, 7, 10 saniye görüntüleme sınırı koyabiliyor veya arkadaşlarımızın bakıp bakıp hatırlamasını sağlamak için süre sınırı koymamayı seçebiliyoruz. Uygulamanın arayüzü de çok sade oluşturulmuş. Fotoğraf veya videomuzu dilediğimiz kişi veya grupla kolaylıkla paylaşabiliyoruz. Sohbet ekranı da giriş ekranı kadar sade tasarlanmış.

Erkan Calp

Viber Wink

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Viber Wink uygulaması ile görüntülendikten sonra kaybolan fotoğraf ve kısa videolar paylaşabiliyorsunuz.

Viber Wink, WhatsApp kadar olmasa da popüler anlık yazılı ve görüntülü konuşma, ücretsiz arama yapma uygulaması Viber’in geliştiricilerinin imzasını taşıyan Snapchat benzeri uygulama. iOS platformunda da ücretsiz olarak yer alan uygulamada arkadaşlarınıza sadece o an görmeleri gereken fotoğraf ve videolar paylaşabiliyorsunuz.

Viber hesabınıza giriş yaparak kullanabileceğiniz sosyal ağ uygulamasında iPhone’unuzla çektiğiniz fotoğraf veya videoyu arkadaşlarınıza süre sınırı (1-10 saniye veya süresiz) koyarak gönderebiliyorsunuz. Arkadaşlarınız paylaştığınız resim – videoyu görüntüledikleri an otomatik olarak siliniyor. Her daim arkadaşınızda durmasını istemediğiniz ancak o anda “paylaşmazsam olmaz” dediğiniz medyalarınız için harika bir uygulama ve son derece pratik.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wink - Canlı Görüntülü Sohbet

    Wink - Canlı Görüntülü Sohbet, canlı sohbetleri anlık olarak çeviri yapabilen ve yeni insanlarla tanışmanıza kolaylık sağlayan bir uygulamadır.
  • Wink APK

    Fotoğraf, video ve canlı etkinliklerinizi HD kalitesine ulaştırarak restore eden Wink APK, yeni nesil bir görüntü düzenleme uygulamasıdır.
  • Killer Wink

    Killer Wink eğlenceli bir mobil dedektiflik oyunudur
  • Viber Candy Mania

    Viber Candy Mania, Viber tarafından yayınlanan bir renk eşleştirme oyunudur
  • Viber Pop

    Viber Pop eğlenceli ve rahatlatıcı bir mobil oyundur
  • Viber

    Viber, tüm sevdiklerinizle ücretsiz şekilde mesajlaşmanıza ve HD kalitesinde sesli görüşmeler yapmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir Android mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.