Video Download +

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29,567 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Video Download + ile video klipleri telefon ve tabletinize hızlıca indirebilirsiniz.

Video Download +, internetteki video dosyalarını iPhone ve iPad’inize hızlıca indirmenizi sağlayan bir uygulamadır. Popüler video formatlarını destekleyen uygulama ile beğendiğiniz videoları tek dokunuşla mobil cihazınızın hafızasına alabilir, dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

Video Download + uygulaması ile başta YouTube olmak üzere video içeriği sağlayan tübutom web sitelerinden video indirmek son derece basittir. Herhangi bir web sitesindeki videoyu açtığınızda uygulamanın dahili tarayıcısı videoyu otomatik olarak algılar ve indirme seçeneği sunar.

Eski arayüze sahip olan uygulama aracılığıyla indirdiğiniz videoları şifre ile koruyabilirsiniz. İndirdiğiniz videoları ister uygulamanın kendi oynatıcısından, isterseniz film rulonuza kaydedebilirsiniz. Arka planda çalma desteği de sunan uygulama ile beğendiğiniz videolardan oluşan oynatma listeleri hazırlamanız da mümkün.

Not: Ücretsiz sürümde 10 video indirme hakkınız var ve rahatsız etmese de reklam içeriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Download Expert

    Download Expert, adından da anlaşıldığı üzere iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz müzik, video ve döküman indirmenizi sağlayan yararlı ve başarılı bir iOS uygulamasıdır.
  • Free Music Download Plus Plus Pro

    Free Music Download Plus Plus Pro, müzik, fotoğraf, video ve diğer dosyaları kolay, hızlı ve ücretsiz olarak indirmenize izin veren bir uygulamadır.
  • Universal Download Manager Pro

    iPhone, iPad ve iPod Touch için Universal Dowload Manager uygulaması iOS cihazınızda kullanabileceğiniz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • AtHome Video Streamer

    AtHome Video Streamer mobil cihazınızı güvenlik kamerasına dönüştürmenizi sağlayan bir uygulamadır
  • Video Download - iBolt Downloader & Manager

    iPhone, iPod Touch ve iPad İçin Video İndirme Uygulaması, iOS ile çalışan cihazlarınızda izlediğiniz videoları indirmenizi sağlar.
  • My Video Safe

    My Video Safe ile iPad'inizdeki fotoğraf ve videoları gizleyebilirsiniz.
  • CamFind

    CamFind ile kameranızı kullanarak arama yapabilirsiniz.
  • Photo Locker

    Photo Locker ile hassas fotoğraflarınızı gizleyebilirsiniz.