Video Tube Free for YouTube

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
597 TOPLAM İNDİRME
16.4 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarınızda YouTube videolarını en kolay yoldan izlemek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Video Tube Free for YouTube uygulaması, iOS işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve YouTube videolarını izleyebileceğiniz uygulamalardan bir tanesi. YouTube'un resmi uygulamasını yetersiz ve kullanışsız bulanların deneyebilecekleri Video Tube Free for YouTube, oldukça kaliteli ve işinizi kolaylaştırabilecek şekilde düzenlenmiş.

Çok hızlı çalışan bir arayüze sahip olan uygulama, YouTube hesabınızı kullanarak giriş yapabilmenizi sağlıyor ve daha sonra oynatma listeleri ve kanallarınıza erişmenizi de engellemiyor. Ülkelere göre video filtrelemesi de yapabilen uygulamanın video arama kısmı sayesinde en kolay yoldan istediğiniz içeriklere ulaşabilirsiniz.

Videonuzu izlerken aynı anda yorumları okuma, benzer videolara göz atma gibi işlemleri yapabilmek ise işlerinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Hem eğlenceli vakit geçirmek hem de telefon ekranınızla cebelleşmemek için ücretsiz olan bu çözümü denemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crop for Free

    Crop for Free uygulaması sayesinde iPhone ve iPad'lerinizde en kolay yoldan fotoğraf kırpma işlemlerini yapabilirsiniz.
  • FaceBooth for iPhone Free

    FaceBooth for iPhone Free farklı yüzleri birleştirebilirsiniz
  • McTube for YouTube

    YouTube videolarını iPhone ve iPad cihazlar üzerinde çok daha kolay bir şekilde izlemek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Lock Photo&Video Safe Free

    Lock Photo & Video Safe Free, iOS kullanıcılarının dosyalarını ve alt dosyalarını kilitleyerek kişisel fotoğraf ve videolarını koruma altına alabileceği kullanışlı ve ücretsiz bir iOs uygulamasıdır.
  • Air Video Free

    Air Video Free, iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz ve kapsamlı bir video uygulamasıdır.
  • Text on Video Square FREE

    Text on Video Square FREE, videolarınıza yazı ve başlık eklemenizi sağlayan yararlı ve kullanışlı bir iOS video düzenleme uygulamasıdır.
  • Secure Photo+Video Free

    Secure Photo+Video Free ile iPhone ve iPad cihazlarınızdaki fotoğraf ve videoları kolayca koruyabilirsiniz.
  • Photo Shake Free

    Photo Shake Free'yi kullanarak fotoğraf kolajlarınızı iPhone ve iPad'iniz ile çok kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.