Vietnam War: Platoons

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu savaşlar bizleri bekliyor.

Mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulan Vietnam War: Platoons bir strateji oyunudur.

Kaliteli grafiklerin ve eşsiz içeriklerin buluştuğu oyunda unuyulmaz Vietnam savaşına dahil olacak ve aksiyon dolu anlar yaşayacağız. Oyun içerisinde bize verilen kasabayı geliştirmeye ve modern teknolojiyle donatmaya çalışacağız. Tarafımızı seçerek savaş atmosferine dahil olacak ve diğer komutanlarla ittifaklar kuracağız.

Gerçek zamanlı olarak oynayacağımız yapım da içerikler oldukça geniş olup oyunculara her türlü detay verilmektedir. Oyuncular dilerlerse diğer komutanlarla ittifaklar kurarak savaşta daha güçlü bir hal alabilirler. Buna ek olarak oyuncular bu savaşa arkadaşlarını da dahil ederek yardımlaşabilirler.

Oyun içi sohbet dahilinde arkadaş olan oyuncular birbirleri ile konuşabilir ve ortak kararlar alarak saldırılar gerçekleştirebilirler. Komutanlar seviyesini yükseltebilecek ve benzersiz görevleri yerine getirerek oyun içerisinde ilerleyebilecekler. Sıralama sistemi ile doğru kararlar alan ve güçlü olan oyuncular listenin üst sıralarında kendilerine yer bulabilecekler.

Yapım içerisinde tanklar ve uçaklar ile de saldırılar yapabilecek, rakiplerimizi gafil avlayabileceğiz.

Doğukan Çağlakpınar

Vietnam War: Platoons

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
176.9 MB DOSYA BOYUTU

Strateji dolu savaşlarda boy göstereceğiz.

Erepublik Labs imzası ile geliştirilen Vietnam War: Platoons ücretsiz bir strateji oyunudur.

Gerçekçi Vietnam Savaşı teması ile bizlere sürükleyici bir mobil savaş oyunu sunan yapım gerçek oyuncuları da bünyesinde bulunduruyor. 500 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan mobil yapım dünyanın dört bir yanından çeşitli oyunculara sahip.

Oyun içerisinde bize verilen kasabayı geliştirecek, tanklar ve uçaklar geliştirecek ve düşmanları etkisiz hale getirmeye çalışacağız. MMO oyunları arasında yer alan yapım da diğer oyuncular ile ittifaklar kurabilecek ve beraber hareket edebileceğiz.

Oyun içi chat sistemi ile oyuncular ittifak kurdukları arkadaşları ile sohbet edebilir ve beraber karar alabilirler. Oyuncular komutanını yükselterek daha gelişmiş düşmanlar ile boy ölçüşebilirler. Google Play’de 4.1 gibi bir inceleme skor puanına sahip olan oyun da gerçekçi bir Dünya Haritası yer alıyor. Yapım içerisinde tarafımızı seçecek ve hakimiyet için mücadele edeceğiz.

Vietnam War: Platoons tamamen ücretsiz oynanan bir mobil strateji oyunudur. Oyuncular hemen indirip aksiyon dolu dünyaya giriş yapabilirler.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tactical Heroes 2: Platoons

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • War and Peace: Civil War

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • European War 6: 1804

    Gerçek zamanlı olarak strateji savaşlarına katılacağız.
  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.
  • Vikings at War

    Vikinglerin dünyasına adım atacağız.
  • Pirate Sails: Tempest War

    Korsan savaşlarına katılacağız.
  • Miragine War

    Onlarca askeri birliği yöneterek güçlü bir ordu kuracağınız sürükleyici bir savaş strateji oyunudur.
  • Rocket War

    Kendi üssümüzü kuracak, gerçek oyunculara karşı savaşacağız.