Vimala: Defense Warlords

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Vimala: Defense Warlords, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir sıra tabanlı rpg oyunu.

Vimala: Defense Warlords, kule savunma oyunlarından keyif alan, sıra tabanlı oynanıştan sıkılmayan herkese tavsiye edebileceğim kaliteli bir Android oyunu.

Boyutuna göre kaliteli görseller sunan rpg oyununda yerle bir olmuş Aranya Krallığı’nı kurtarmaya çalışıyoruz. Neden, nasıl olduğunu bilmeden kendimizi direkt savaşın içerisinde buluyoruz.

Aranya Krallığı’nı kurtaracak tek savaşçı konumunda olduğumuz sıra tabanlı rol yapma (rpg) oyununda yakın dövüş için eğitilmiş birbirinden yetenekli savaşçılardan ordumuzu kuruyoruz. Farklı karakteristik özelliklere sahip, seçimlerimizle kaderlerini etkileyebildiğimiz savaşçılarımızla ya savunma üzerine kurulu kule savunma modunda mücadele ediyor, ya da zindanda sonsuz savaş modunda ilerliyoruz. Stratejik kule savunma oyun modunda birim ve kahramanların seviyeleri savaş sona erdiğinde sıfırlanırken, Zindan modunda birim ve kahramanlarımız sürekli tam güç savaşıyor.

Erkan Calp

Vimala: Defense Warlords

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
248 MB DOSYA BOYUTU

Vimala: Defense Warlords, iPhone ve iPad'de oynanabilen sıra tabanlı rol yapma (rpg) oyunu.

Vimala: Defense Warlords, iPhone ve iPad’de oynayabileceğiniz kule savunma – sıra tabanlı rpg oyunu. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan yapımda direkt oynanışı etkileyen ekipmanlarla donattığımız savaşçılarımızla Aranya Krallığı’mızı yeniden kurmak için mücadele ediyoruz. Krallığı eski düzenine sokabilecek tek savaşçı olarak Vimala’da uzun bir yolculuğa çıkıyoruz.

Hem iPhone hem de iPad’de keyif alarak oynayacağınızı düşündüğüm sıra tabanlı oynanış sunan rol yapma oyununda Skirmish ve Dungeon olmak üzere iki mod yer alıyor. Skirmish mod; kule savunma tarzında ve krallığımızı ve askerlerimizi güçlendirmek için kaynakları ele geçirmeye çalıştığımız, kendi ordumuzu kurup eğitebildiğimiz bir mod. Dungeon modu ise; sayıları hiç bitmeyecekmiş gibi gelen yaratıklarla (canavarlarla) mücadele ettiğimiz, birincilik elde ettiğimizde büyük ödüllerin sahibi olduğumuz bir mod. Her iki mod da sürükleyici.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragon Warlords

    Dragon Warlords içerisinde bolca aksiyon bulabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • Vikings - Age of Warlords

    Vikings - Age of Warlords mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Warlords RTS: Strategy Game

    Warlords RTS: Strategy Game, düşmanlarınızı yok etmeye çalışacağınız ücretsiz ve gerçek zamanlı bir Android strateji oyunudur.
  • Zombie Defense

    Zombie Defense eğlenceli bir strateji oyunudur
  • Frontier Defense

    Frontier Defense, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Warrior Defense

    Warrior Defense mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Spell Gate: Tower Defense

    Spell Gate: Tower Defense mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Tower Defense: Infinite War

    Tower Defense: Infinite War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur