Vine Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
806 TOPLAM İNDİRME

Vine Camera (Vine Kamerası), Twitter'ın 6 saniye süreli döngüsel videolar oluşturmaya izin verdiği video paylaşım uygulaması.

Vine Camera (Vine Kamerası), Twitter’ın 6 saniyelik kısa videoların paylaşıldığı sosyal ağ platformu Vine’ın yerine geçen uygulaması. Android telefonunuza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz uygulamayla yine maksimum 6 saniye süreli videolar çekiyorsunuz ancak farklı olarak profiliniz yerine Twitter’da paylaşabiliyorsunuz. Videonuz Twitter’da direkt izlenebiliyor.

Vine Camera uygulamasının Vine’dan farkı “sosyal ağ” tabanlı olmaması. Çektiğiniz veya telefonunuzun galerisinden aktardığınız videoları düzenleyerek 6 saniye süreli video formunda paylaşabiliyorsunuz. Diğer kişilerin paylaştıklarını – Twitter hesaplarını bilmiyorsanız - görme şansına sahip değilsiniz. Vine gibi Türkçe dil desteğiyle gelen uygulamasında hangi araçlar var diye soracak olursanız; Çoklu klip kesme, grid katmanı, AF odaklama, hayalet aracı dışında flaş ve ön kamera butonları yer alıyor. Yani standart Vine oluşturma araçlarını içeriyor.

Birden fazla videoyu da aktarıp düzenleme şansına sahip olduğunuz Vine Camera uygulaması, kısa süreli döngüsel video çekmeyi sevenlerin hoşuna gidecektir. Bu arada Vine uygulamasını güncellemezseniz eski akışınızı ve profilinizi görüntüleme şansına sahip oluyorsunuz ancak yorum yapma, paylaşma, beğenme gibi fonksiyonları kullanamıyorsunuz.

Erkan Calp

Vine Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME

Vine Camera (Vine Kamerası), Twitter tarafından geliştirilen 6 saniyelik döngüsel video oluşturma uygulaması.

Vine Camera (Vine Kamerası), Twitter’ın 6 saniye süreli video paylaşımına izin verdiği sosyal ağ uygulaması Vine’ın yerini alan video paylaşım uygulaması. iPhone film rulonuzdaki kısa videoları bir araya getirerek veya yeni çektiğiniz bir videodan 6 saniye süren döngüsel videolar oluşturabiliyorsunuz. Videolarınız Twitter’da doğrudan izlenebiliyor.

Vine Camera Türkçe adıyla Vine Kamerası adından da tahmin edeceğiniz üzere Vine gibi sosyal ağ tabanlı değil; video çekip düzenleyip paylaştığınız çok daha basit bir uygulama. Telefonunuzun arka veya ön kamerasıyla çektiğiniz en fazla 6 saniyelik videoları tekrarlayan bir video haline getirip Twitter hesabınızda paylaşıyorsunuz veya film rulosuna kaydediyorsunuz.

Çoklu klip kesme, grid katmanı, AF odaklama, hayalet aracı, flaş ve ön kamera gibi standart Vine oluşturma araçlarının tümünü içeren Vine Camera (Vine Kamerası), Vine’ın yerini aldığından Vine uygulamasını güncellemediğiniz sürece eski akışınızı ve profilinizi görüntüleyebiliyorsunuz ancak Vine’ın tüm fonksiyonları (yorum, beğeni vs.) devre dışı kalıyor ve ara ara kapanma sorunu çıkıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • En iyi Vine Videoları

    En iyi Vine Videoları, son zamanların en popüler video paylaşım servislerinden olan Vine üzerindeki en sevilen ve en komik Vine'ları izlemenize olanak sağlayan eğlenceli bir Android uygulamasıdır.
  • Camera Connect & Control

    Camera Connect & Control uygulamasıyla Canon marka fotoğraf makinelerinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Camera 720

    Camera 720 uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraf çekebilir ve onları düzenleyebilirsiniz.
  • Best Vines

    Best Vines, popüler video paylaşım platformu olan Vine üzerindeki en iyi ve en komik videoları seyretmenizi sağlayan ücretsiz ve kullanışlı Android uygulamasıdır.
  • Cyanogen Camera

    Cyanogen Camera uygulamasıyla CyanogenMod 11 işletim sistemli Android cihazlarınızda en kolay yoldan fotoğraf ve videolar çekebilirsiniz.
  • HTC Camera

    HTC Camera uygulaması sayesinde HTC Android telefonlarınızda en kolay yoldan fotoğraf çekimlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Z Camera

    Z Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fotoğraf ve videolar çekebilir, onları kolayca düzenleyebilirsiniz.
  • A Better Camera

    A Better Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda profesyonel fotoğraf çekim imkanlarına kavuşabilirsiniz.