Virtual Beggar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
144 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Virtual Beggar mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dilencilik oyunudur

Virtual Beggar oldukça ilginç bir hikayeye sahip olan bir mobil dilenci simülatörü olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir dilenci oyunu olan Virtual Beggar'da hayata şanssız bir şekilde başlamış olan bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımızın ne sığınacak bir evi, ne de giyecek elbiseleri var. Dilenci olmasından ötürü kahramanımıza iş de verilmiyor. Bu nedenle kahramanımız sokaklarda yatıp kalkıyor, insanların verecekleri parayla hayatını devam ettirmeye çalışıyor. Virtual Beggar'da kahramanımızı bu hayattan kurtarmak ise bizim elimizde.

Virtual Beggar'da temel olarak ekrana dokunarak kahramanımızın sadaka kazanmasını sağlıyoruz. Ne kadar hızlı dokunursak o kadar çok kazanıyoruz. Paramız birikince de bu hayattan sıyrılıyoruz ve kendi şirketimizi açıyoruz. Şirketimizle para kazandıkça ofisimizi büyütüyor, daha çok insan işe alıyor, daha çok para kazanıyor, yatlar ve katlar alarak dünyayı turluyoruz. Ayrıca oyunda Ay'a bile çıkabiliyoruz.

Virtual Beggar vakit öldürmek için kaçırılmayacak bir mobil oyun. Eğer retro tarzda grafikleri seviyorsanız ve farklı bir oyun tecrübesi yaşamak istiyorsanız Virtual Beggar'ı tavsiye ediyoruz.

Can Erdil Şentürk

Virtual Beggar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
52.2 MB DOSYA BOYUTU

Virtual Beggar mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur

Virtual Beggar eğer eğlenceli bir şekilde vakit öldürmek istiyorsanız kaçırmamanız gereken bir mobil dilenci oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir dilenci simülatörü olan Virtual Beggar'da oyuncular fakir olarak doğmuş ve hayatı boyunca yoksulluk içinde yaşamış bir dilenciye yardımcı olmaya çalışıyorlar. Oyuna başladığımızda kahramanımıza para kazandırmak için ekrana dokunuyoruz. Biz ekrana dokundukça kahramanımıza paralar yağıyor. Sonrasında ise biriken bu paraları doğru bir şekilde değerlendirmemiz gerekiyor.

Virtual Beggar'da dilenci olarak başladığımız oyuna bir holding patronu olarak devam ediyoruz. Paramızı yatırımlara harcıyor, ofisimizi genişletiyor, yatlar ve katlar alarak dünyayı geziyoruz. Bir zamanlar dilenci olan kahramanımıza farklı kıyafetler alarak ona özel bir stil yaratıyoruz. Hatta paramız çok olduğu için Ay'a bile çıkabiliyoruz.

Virtual Beggar retro tarzda grafiklere sahip olan bir oyun. İlginç hikayesiyle öne çıkan bu oyun mobil cihazınızı uzun süre elinizden bırakamamanıza sebep oluyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Virtual City

    Virtual City, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kendi şehrinizi inşa ederek yöneteceğiniz eğlenceli bir şehir kurma simülasyon oyunudur.
  • Virtual Families 2: Our Dream House

    Virtual Families 2: Our Dream House simülasyon oyunları oynamaktan keyif alanların ücretsiz olarak deneyebilecekleri bir yapım.
  • Virtual City Playground

    Virtual City Playground, hayalinizdeki şehri kurmanıza izin veren ücretsiz bir Android oyunu.
  • The Beggar's Ride

    The Beggar's Ride mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • XOE - A Virtual Digital Pet.

    Sanal bebek yerine robot yetiştirmek isteyen bilim kurgu severler için XOE - A Virtual Digital Pet. daha ilginç bir oyun tarzıyla dikkat çekiyor.
  • Virtual Mom: Happy Family 3D

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Virual Mom: Happy Family 3D mobil oyunu, annelik görevlerini yerine getireceğiniz ilginç bir simülasyon oyunudur.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Virtual Villagers Origins 2

    Kendi adanızda mutlu bir aile yaşantısı sunan keyifli bir oyundur