Virtual Families 2: Our Dream House

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
835 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Virtual Families 2: Our Dream House simülasyon oyunları oynamaktan keyif alanların ücretsiz olarak deneyebilecekleri bir yapım.

Virtual Families 2: Our Dream House simülasyon türü oyunlar oynamaktan keyif alanların denemesi gereken türden bir oyun. Bana göre bu oyun özellikle çocuklara hitap ediyor fakat bu tür oyunlar oynamaktan keyif alan herkes Virtual Families 2: Our Dream House‘u zevkle oynayabilir.

Oyundaki temel amacımız bir aile kurmak ve bu ailenin yaşantısıyla meşgul olmak. Bu işin içinde hastalıklardan tutun da evin ihtiyaçlarına kadar her şey var. Bireyler hasta oldukları zaman onların tedavilerini yapmalı ve iyileştirmeliyiz. Buna ek olarak eğer evde herhangi bir sorun meydana gelirse onu da bir şekilde çözmeliyiz.

Bu tarz oyunlarda dikkat ettiğimiz kişiselleştirme seçenekleri Virtual Families 2: Our Dream House’da da mevcut. Oyunda çok sayıda obje ve satın alınabilir eşya var. Bunları satın alarak evimizi istediğimiz gibi döşeyebiliriz. Grafik olarak Virtual Families 2: Our Dream House tatmin edici seviyelerde yer alıyor. Genel olarak Virtual Families 2: Our Dream House eğlenceli bir oyun ve simülasyon oyunları seviyorsanız denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Virtual Families 2: Our Dream House

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME
49.9 MB DOSYA BOYUTU

Virtual Families 2: Our Dream House aile kurma simülasyonu olarak tanımlayabileceğimiz eğlenceli bir yapım.

Virtual Families 2: Our Dream House tamamen çocuklara hitap eden bir simülasyon oyunu. Aslına bakarsanız oyun gerçekten ilginç bir konuya ve orijinal bir fikre sahip. Daha önce hiç aile kurma simülasyonu test etmiş miydik açıkçası hatırlamıyorum. Hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz bu oyundaki temel amacımız aile kurmak ve bu ailenin her türlü beklentilerine cevap verebilmek.

Oyuna ilk olarak ufak bir çocuğu evlat edinerek başlıyoruz. Daha sonra ailede yer alan bireyleri eğiterek istediğimiz gibi davranmalarını sağlıyoruz. Bunu bencillik olarak algılamayın ama ne de olsa oyunu biz oynuyoruz ve bizim istediğimiz gibi davranmak zorundalar değil mi?

Devam ettikçe karşımıza çeşitli problemler çıkıyor. Örneğin aile bireyleri hastalanıyor ve bizim de onları tedavi etmemiz gerekiyor. Tek problemimiz bu değil. Evde meydana gelen sorunlara da çözüm bulmamız gerekmekte.

Genel olarak Virtual families 2: Our Dream House simülasyon oyunlarından hoşlanan herkesin denemesi gereken alternatiflerden bir tanesi. En azından ortaya orijinal bir şeyler koyuyor ve oyuncuları eğlendiriyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Baby Dream House

    Baby Dream House, Android cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir çocuk bakma oyunu.
  • Virtual Families: Cook Off

    Farklı zorluklara sahip yemekler yapacağız.
  • Caillou House of Puzzles

    Caillou House of Puzzles, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca ve çocuk oyunudur.
  • My Virtual Tooth

    My Virtual Tooth, çocuklara sağlıklı dişin önemini aşılamak amacıyla hazırlanmış bir Android oyunu.
  • My Dream Job

    My Dream Job'ta kendi iş fikrimizi seçerek o sektörde ilerlemeye çalışıyoruz.
  • Virtual Villagers Origins 2

    Kendi adanızda mutlu bir aile yaşantısı sunan keyifli bir oyundur
  • Fashion House

    Fashion House Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir model giydirme oyunudur.
  • Clean House for Kids

    Clean House for Kids özellikle çocuklara hitap eden eğlenceli bir oyun.