Virtual Mom: Happy Family 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Virual Mom: Happy Family 3D mobil oyunu, annelik görevlerini yerine getireceğiniz ilginç bir simülasyon oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Virtual Mom: Happy Family 3D mobil oyunu, günlük görevlerle bir annenin gün içinde neler yaptığını deneyimleyebileceğini sıra dışı bir simülasyon oyunudur.

Virtual Mom: Happy Family 3D mobil oyunu, daha önce piyasaya sürülen Virtual Dad oyununun benzer bir versiyonu olarak tasarlanmıştır. Oyunda bir annenin gün içinde neler yaptığını deneyerek göreceksiniz. Bu oyunla belki de annenize olan saygınız bir kat daha artabilir.

Gün içinde size verilen görevleri zamanında yapmanız gerekiyor. Ayrıca tüm günlük görevleri tamamlamadan diğer güne geçemeyeceksiniz. Yaratılan ev atmosferinin yanı sıra dışarı çıkıp da işleri yoluna koymanız gerekiyor. Oyun sizlere çoklu görevleri yerine getirme ve mikro yönetim deneyimi de yaşatıyor. Gün içinde çocuklarla ilgilenmeli, ev işlerini halletmeli ve market alışverişlerini yapmalısınız. Eğer geç kalırsanız aile hayatı da sekteye uğramış olur. Kaliteli 3 boyutlu grafikleri ve kolay kontrolleri ile Virtual Mom: Happy Family 3D mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Virtual Mom: Happy Family 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
153 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Virtual Mom: Happy Family 3D mobil oyunu, günlük görevlerle annelerin gün içinde yaşadıklarını tecrübe edebileceğiniz sıra dışı bir simülasyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Virtual Mom: Happy Family 3D mobil oyunu, bir annenin bir gününü tüm zorluklarıyla tecrübe edebileceğiniz keyifli ve özgün bir simülasyon oyunudur.

Virtual Mom: Happy Family 3D mobil oyunu, bir annenin bir gün içinde ya da bir hafta içinde üzerinde düşen yükümlülükleri ve zorlukları yansıtan sıra dışı bir simülasyon oyunudur. Bu oyunun daha önce baba versiyonu olan Virtual Dad’i görmüştük. Bu sürümde de yine günlük görevlerle karşı karşıyasınız. Süper anne olabilmek için gün içinde size verilen görevleri zamanında yerine getirmelisiniz. Görevler geciktikçe aile de aksayacaktır.

Ev temizleme, yemek yapma, alışveriş yapma, çocuklarla ilgilenme, köpeği gezdirme ve bunun gibi daha birçok görevi gün içinde yerine getirmeli ve zamanınızı planlamalısınız. Kullanıcılarına çoklu görev ve mikro yönetim tecrübesi yaşatan oyunda günlük görevleri tamamlamadan diğer güne geçemeyeceksiniz. Bir annenin karşılaştığı tüm zorlukları 3 boyutlu grafiklerle net şekilde gözlemleyebileceğini oyunda kontroller de oldukça basit. Yaratılan hoş atmosferde rahatça dolaşabileceksiniz. Bu sıra dışı simülasyon oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Virtual City Playground

    Virtual City Playground, hayalinizdeki şehri kurmanıza izin veren ücretsiz bir Android oyunu.
  • ZooCraft: Animal Family

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon oyunu sizleri bekliyor.
  • Virtual City

    Virtual City, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kendi şehrinizi inşa ederek yöneteceğiniz eğlenceli bir şehir kurma simülasyon oyunudur.
  • Virtual Families 2: Our Dream House

    Virtual Families 2: Our Dream House simülasyon oyunları oynamaktan keyif alanların ücretsiz olarak deneyebilecekleri bir yapım.
  • Happy Dinos

    Happy Dinos, şehir kurma ve yönetme oyunlarından keyif alanların seveceği türden bir oyun.
  • Happy Mall Story

    Happy Mall Story, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir alışveriş simülasyonu oyunudur.
  • Şahin Simülasyon Oyunu 3D

    Şahin Simülasyon Oyunu 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Şahin simülasyonudur