Virtual Town

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek hayattaki her ayrıntıyı dilediğiniz gibi yaşayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun tutkunlarının hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Virtual Town, kendi kasabanızı inşa ederek çevrenizdeki her şeyi kontrol edebileceğiniz ve gerçek hayatta yer alan tüm ayrıntıları yaşayabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve gerçekçi konusu ile dikkat çeken bu oyunda amaç, karakterinizle birlikte zorlu bir yaşam mücadelesi içine girmek ve hayatınızı en baştan dilediğiniz gibi şekillendirmektir.

Yaşadığınız kasabada kendinize ait eşsiz bir ev inşa edebilir ve çevrenizdeki insanlarla türlü dostluklar kurabilirsiniz. Ayrıca etrafınızda gerçekleşen çeşitli olaylara müdahale edebilir ve kasabayı kontrol altında tutabilirsiniz.

Küçük bir çocuk karakteri yöneterek oyuna başlayabilir ve her günü gerçek hayatta olduğu gibi yaşayarak seviye atlayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve kaliteli tasarımı ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan ve klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan Virtual Town, gerçek yaşamdan esinlenerek hazırlanmış eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Virtual Town

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
146.2 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek hayattaki her ayrıntıyı dilediğiniz gibi yaşayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Gerçek hayattan esinlenerek tasarlanan ve zorlu bir yaşam mücadelesine yer verilen Virtual Town, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Gerçekçi konusu ve etkileyici grafik tasarımı ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, hayatınızı en baştan dilediğiniz gibi şekillendirerek yeni bir başlangıç yapmak ve zorlu yaşam mücadelesinde başarılı olarak seviye atlamaktır.

Oyunda her şey gerçek hayattaki gibi ilerlemekte tüm ayrıntılara yer verilmektedir. Kendi kasabanızı inşa ederek çevrenizde olup biten her şeyden haberdar olabilir ve etrafınızda yaşayan farklı insanlarla dostluklar kurabilirsiniz.

Sıfırdan kendi evinizi yapabilir ve eski binaların restorasyon işlemlerini bizzat kendiniz ayarlayabilirsiniz. Macera dolu gerçek yaşam hikayesi ve bağımlılık yapıcı özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda klasik oyun kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Virtual Town, 1 milyondan fazla oyuncunun beğenisini toplayan ve her geçen gün daha fazla oyun sever tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tasty Town

    Siparişler yapacağız.
  • Tidal Town

    Çiftliğimizi kuracağız.
  • Town Story

    Bulmacalar çözeceğiz
  • Megapolis City:Village to Town

    Hayallerimizdeki şehri inşa edeceğiz.
  • Cartoon City 2:Farm to Town

    Kendimize ait kasabayı yöneteceğiz.
  • My Town APK

    My Town APK, kalabalık ve mutlu bir ailenin yaşamına dahil olduğunuz Android oyunu. Çocuk oyunları arasında oldukça popüler ve ücretsiz!
  • Coco Town

    Kendi kasabamızı inşa edeceğiz.
  • Moy 6 the Virtual Pet Game

    Sevimli yaratık besleyeceğiz.