Vista Golf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir golf oyunu

Vista Golf, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil spor oyunu olarak dikkat çekiyor. Mini platformlarda mücadele ettiğiniz bir oyun olan Vista Golf ile yeteneklerinizi sergiliyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir golf oyunu olan Vista Golf, eğlenceli ve sürükleyici bir mobil oyundur. 2 farklı oyun moduna sahip olan oyunda dilerseniz arkadaşlarınızla mücadele edebiliyor dilerseniz de sonsuz bir mücadele içerisine girebiliyorsunuz. Renkli ve hoş grafikleriyle de ön plana çıkan oyunda amacınız topu deliğe sokmak ve puanlar kazanmak. Liderlik koltuğuna oturmak için son derece dikkatli olmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Eğer golf oyunlarını seviyorsanız Vista Golf beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bir oyun diyebilirim.

Vista Golf oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Vista Golf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
142 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil golf oyunu

Vista Golf, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz dikkat çeken bir golf oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okumaya çalışıyorsunuz.

Birbirinden zorlu platformlarda mücadele ettiğiniz bir oyun olan Vista Golf, topu deliğe sokmak için çaba göstermeniz gereken bir oyundur. Zorlu platformları aşmak için 2 farklı oyun modunu oynayabileceğiniz oyunda son derece keyifli vakit geçirebiliyorsunuz. Eğlenceli ve sürükleyici bir mobil oyunda dilerseniz arkadaşlarınızla mücadele edebiliyor dilerseniz de sonsuz bir mücadele içerisine girebiliyorsunuz. Renkli ve hoş grafikleriyle de ön plana çıkan oyunda amacınız topu deliğe sokmak ve puanlar kazanmak. Liderlik koltuğuna oturmak için son derece dikkatli olmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Bu tarz oyunları seven herkesin mutlaka denemesi gereken bir oyundur.

Vista Golf oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • Golf Orbit

    Harika bir mobil beceri oyunu
  • Golf King - World Tour

    Golf King - World Tour İndir (Android): Mobildeki en iyi golf oyunu
  • Top Golf

    Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir golf oyunu
  • Golf Race

    Golf oynamayı sevenlerin ilgisini çekebilecek bir oyun
  • Golf Battle

    Dünyanın dört bir yanından oyuncularla golf oynayın.
  • Stickman Cross Golf Battle

    Çöp adamlar golf sahasına indi.
  • Golf Challenge

    Golf Challenge - World Tour: Heyecanlı golf düelloları