Viva Sancho Villa

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
1.01 MB DOSYA BOYUTU

Viva Sancho Villa renki ve heyecanlı bir mobil aksiyon oyunudur

Viva Sancho Villa renkli bir tarza ve bolca aksiyona yer veren bir mobil aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Viva Sancho Villa'da Meksika'nın en büyük kahramanlarından olan Sancho Villa'nın hikayesine tanık oluyoruz. Magico adlı fantastik dünyaya konuk olduğumuz oyunda bu toprakları kötülüklerden arındırarak özgürleştirmeye çalışıyoruz. Bu iş için kahramanımız Sancho Villa keskin palasını ve sadık dostu olan tabancalarını yanına alıyor ve düşmanlarıyla çarpışmaya başlıyor.

Viva Sancho Villa, Meksika kültüründe vazgeçilmez bir yere sahip olan Dia De Los Muertos - Ölüler Günü temasına sahip olan bir oyun. Bu günde insanlar ölüleri anmak için renkli maskeler ve kostümlerle çeşitli etkinlikler düzenlemekteler. İşte oyunda da bu tür renkli görüntülerle karşılaşmaktayız. Hack and Slash dinamiklerine sahip olan oyunda yüzlerce düşlmanla savaştıktan sonra bölüm sonu canavarlarının karşısına çıkıyoruz ve kahramanımızı oyunda ilerledikçe geliştiriyoruz.

Viva Sancho Villa, Meksika'ya özgü müziklerle zenginleştirilmiş bir içeriğe sahip.

Can Erdil Şentürk

Viva Sancho Villa

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
177 MB DOSYA BOYUTU

Viva Sancho Villa mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Viva Sancho Villa eğer hack and slash dinamiklerini kullanan aksiyon oyunlarından hoşlanıyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Viva Sancho Villa'da bir Meksika halk kahramanı olan Sancho Villa'nn maceralarına tanık oluyoruz. Kahramanımızın amacı ise Magico adlı fantastik dünyayı kötülüklerden kurtararak özgürleştirmek. Kahramanımız bu iş için sadık dostu olan tabancalarını ve palasını yanına alıyor ve düşmanlarıyla savaşmaya başlıyor. Biz de ona bu mücadelesinde eşlik ediyoruz.

Viva Sancho Villa'da görevlerimizi tamamlamak için karşımıza çıkan yüzlerce düşmanı yok etmemiz gerekiyor. Ayrıca bölümlerin sonunda bizi dev düşmanlar da bekliyor. Bölüm sonu canavarları ile gireceğimiz savaşların sonunda değerli ödüller kazanabilmekteyiz.

Viva Sancho Villa'nın renkli bir tarzı var. Meksika kültüründe önemli bir yere sahip olan Dia de los Muertos - Ölüler Günü'nün izlerini taşıyan oyun bolca eğlence sunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • David Villa Pro Soccer

    İspanyol futbolcu David Villa'nın resmi mobil oyunu
  • Tuscany Villa

    Evler ve bahçeler dekore edeceğiz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun