Vodafone Mobile Wi-Fi Monitor

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,734 TOPLAM İNDİRME
0.77 MB DOSYA BOYUTU

Vodafone Mobile Wi-Fi Monitor uygulaması ile mobil modeminizi akıllı telefon veya tabletinizden yönetebilirsiniz.

Vodafone Mobile Wi-Fi Monitor, Vodafone mobil modeminizin Android akıllı telefon ve tabletinizden yönetme izni veren ücretsiz bir uzaktan kontrol uygulamasıdır. Modeminizle ilgili detaylı bilgilere ulaşabileceğiniz uygulama herkesin rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmış kullanıcı dostu ve sade bir arayüz ile gelmektedir.

Vodafone Mobile Wi-Fi Monitor uygulaması, Vodafone markasını taşıyan çoğu mobil modemi desteklemektedir. R203, R205, R206, R208, R210, R212 VE R215 modemleri ile uyumlu olan uygulama ile Vodafone mobil modeminizin batarya durumunu takip edebilir, sinyal seviyesini görebilir, bağlı cihazları yönetebilir, veri kullanımını anlık olarak takip edebilir, modeminize gönderilen bilgilendirici kısa mesajları okuyabilirsiniz.

VodaFone Mobile Wi-Fi Monitor uygulamasını kullanabilmeniz için cihazınızın Mobil WiFi cihazına bağlı olması gerekmektedir.

Erkan Calp

Vodafone Mobile Wi-Fi Monitor

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
654 TOPLAM İNDİRME

Vodafone Mobile Wi-Fi Monitor uygulaması ile Mobile WiFi modeminizin durumunu iPhone ve iPad'inizden izleyebilirsiniz.

Vodafone Mobile Wi-Fi Monitor, Vodafone tarafından üretilmiş mobil kablosuz modemler için uzaktan yönetim ve izleme uygulamasıdır. Mobile WiFi bağlantınızın durumunu görmenize ve modem ayarlarına erişmenize izni veren uygulama hem iPhone hem de iPad’lerde kullanılabiliyor.

Vodafone Mobile WiFi modeminizi arayarak cihazınıza bağlanan ve çevrimiçi ayarlarınıza hızlı ve kolay bir şekilde erişim imkanı tanıyan uygulama iOS 7’nin modern ve sade tasarımını yansıtan kullanıcı dostu arayüz ile geliyor. Bir bakışta modeminizin bağlantı sinyal gücünü, pil seviyesini, bağlı kaldığı süreyi, bağlanan cihazları, gelen kısa mesajları, veri kullanımını görebiliyorsunuz.

Vodafone Mobile WiFi Monitor uygulaması ile sorunsuz olarak çalışan modemler arasında R203, R205, R206, R208, R210, R212 VE R215 bulunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wi-Fi Transfer

    Wi-Fi Transfer ücretsiz bir mobil kablosuz dosya trasnfer uygulamasıdır
  • Avast Wi-Fi Finder

    Avast Wi-Fi Finder ile güvenli WiFi erişim noktalarının yerini kolayca bulabilirsiniz
  • Internet Speed Master

    Internet Speed Master uygulamasını kullanarak Android cihazınızın 3G ve Wi-Fi internet bağlantısını hızlandırabiliyorsunuz.
  • Connect Free WiFi Internet

    Connect Free WiFi Internet uygulaması ile ücretsiz Wi-Fi noktalarını bulabiliyorsunuz.
  • PlayOn Mobile

    PlayOn Mobile uygulaması, Wi-Fi veya 3G üzerinden bağlantı ile tüm PlayOn içeriklerine ve özelliklerine erişmenizi sağlar.
  • Hız Testi

    Android için Hız Testi uygulaması, Android telefonunuzun ya da tabletinizin bağlı olduğu GPRS, 3G, 4G ve Wi-Fi bağlantılarının hızını ölçen bir araçtır.
  • Network Signal Info

    Android cihazlarınızın bağlı olduğu Wi-Fi ve mobil ağlarla ilgili tüm detaylara Network Signal Info uygulamasıyla erişebilirsiniz.
  • Kies air

    Android telefonunuzu internet tarayıcınız üzerinden uzaktan yönetmenizi sağlayan Kies air ile wi-fi üzerinden kablosuz dosya transferi mümkün.