VOEZ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
174 MB DOSYA BOYUTU

VOEZ, belirli bir ritim ile birlikte düşen notalara dokunarak müzik yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.

Müzik ruhun gıdasıdır diyenler için geliştirilmiş olan VOEZ uygulaması oldukça hoşunuza gidecek. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz VOEZ ile birlikte notalarla oldukça fazla aşina olacaksınız.

Birbirinden farklı şarkıları ve oldukça güzel ses efektleriyle birlikte sizi bağımlısı yapacak VOEZ, notaları takip ederek müzik yapmayı amaçlayan bir uygulama. Uygulamada bulunan müzikler biraz ülkemize uzak olsa da oynadıkça alışıyor ve çaldığınız şarkıları siz de söylemeye başlıyorsunuz.

VOEZ oyununu ilk indirdiğinizde sizi bir hikaye karşılıyor. Bu hikaye uygulamanın amacını bilgilendirmek için yazılmış. Çizgi roman tarzında hazırlanan hikayeyi dinledikten sonra müzik maceranız başlıyor. VOEZ oyunu öncelikle sizi bir öğretici ile sınıyor. Bu öğretici sayesinde farklı notaları nasıl karşılamanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Öğreticiyi başarılı olarak tamamladıktan sonra ise maceranız başlıyor. Birbirinden güzel görüntüleri ve sesleri ile birlikte yukarıdan düşen noktalara olması gerektiği gibi dokunmanız lazım. Her noktanın farklı bir özelliği bulunuyor ve bu yüzden VOEZ uygulamasını kullanırken oldukça dikkatli olmalısınız.

Müzik uygulaması arayanlar için ilaç gibi gelecek VOEZ uygulamasını hemen şimdi indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Uğur Sağlam

VOEZ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
196 MB DOSYA BOYUTU

VOEZ uygulamasıyla birlikte boş vakitlerinizi artık müzik yaparak değerlendirebilirsiniz.

Müzik dinlemeyi sevenler için geliştirilmiş olan VOEZ, birbirinden farklı ses efektleri ile birlikte stres alıcı bir özellik de taşıyor. iPhone ve iPad için ücretsiz olarak indirebileceğiniz VOEZ, boş zamanlarınızda yeni favoriniz olacak.

VOEZ uygulamasını indirdikten sonra sizi bir hikaye karşılıyor. Hikaye müziklerin ne anlama geldiğini ve uygulama içerisinde neden bu tarz müziklerin bulunduğunu açıklamak için hazırlanmış. Birkaç dakika uzunluğunda olan videoyu izledikten sonra ise asıl maceranız başlıyor. Uygulama sizi ilk olarak öğretici ile karşılıyor ve bu öğretici oldukça faydalı bilgiler içeriyor. Uygulamada nasıl müzik yapacağınızı anlatan öğreticiyi de başarıyla tamamladığınızda artık özgürsünüz demektir.

Müzik uygulaması olan VOEZ ile birlikte yukarıdan düşen noktalara düzgün bir şekilde dokunmanız lazım. Noktalar farklı şekillerde oldukları için gözünüz ile iyice takip etmelisiniz. İlk başlarda biraz karışık gelecek olan uygulamaya zamanla alışacaksınız.

Boş zamanlarınızda vakit geçirmek için bir uygulama arıyorsanız VOEZ'i denemenizde fayda var.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması