Volley Sumos

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Volley Sumos, sumocuların karşı karşıya geldiği plaj voleybolu oyunu.

Volley Sumos, adından da tahmin edeceğiniz üzere sumocuların karşı karşıya geldiği voleybol oyunu. Android platformunda ücretli olarak indirilmeye açılan oyunu ister tek başımıza istersek te tek cihaz üzerinden arkadaşımızla beraber oynayabiliyoruz.

Animasyonlarla desteklenmiş göze hoş gelen görseller sunan spor oyununda sumocu iki voleybol oyuncusu teke tek maça çıkıyor. Kırmızı veya mavi tarafımızı seçip doğrudan maça başlıyoruz. Ağırlıklarından dolayı hareketli olamayan sporcularımız onlar için özel tasarlanmış topa yönlenmek, atış yapmak için hoverboard üzerinde gidiyor. Ancak hoverboard ile havalanabilmeleri fantezileri de var.

Sporcularımızı kontrol etmek için takımımıza ait renkli butonu kullanıyoruz. Tek bir butona dokunarak hem topu karşı tarafa geçirip sayı bulmuş oluyor, hem de tarafımıza gelen topu çıkarmış oluyoruz.

Erkan Calp

Volley Sumos

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Volley Sumos, iOS cihazınızda tek veya arkadaşınızla oynayabileceğiniz plaj voleybol oyunu.

Volley Sumos, tek başınıza veya arkadaşınızla beraber aynı cihaz üzerinden oynayabileceğiniz plaj voleybolu oyunu. Tekil modda küçük ekranlı iPhone’da dahi rahatlıkla oynayabiliyorsunuz ancak iki kişi oynayacaksanız iPad’inizi almanız gerekiyor.

iOS platformunda da ücretli olarak indirilmeye açılan voleybol oyununda sumocular manzara eşliğinde maça çıkıyor. Hoverboard kullanılabilen iki sumocu ve onlar için özel yapıldığı belli hafif top dışında bulundukları ortam dikkat çekiyor. Plaj yerine ıssız bir adada maç yapıyorlarmış hissi uyandırsa da ortam harika.

Maç esnasında sumocuları yönlendirmek oldukça zor. Hoverboard ile hem topa yönlendirmek, hem atış yapmak, hem de savunmak gerçekten zor. Sporcunuzun kontrolünü sağlamak için formasının rengindeki tek bir butona dokunuyorsunuz ancak o butonu profesyonelce kullanmanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soccer Sumos

    Soccer Sumos aynı cihaz üzerinden arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir mobil futbol oyunudur
  • Volley Beach

    Zevkli bir voleybol oyunu
  • Volley Beans

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.