Volleyball Championship

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

Benzersiz voleybol maçlarına çıkacağız.

Piyasadaki en iyi 6 voleybol oyunundan birisi olan Volleyball Championship 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Android ve İOS platformunda tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabilen Volleyball Championship mobil spor oyunları arasında yer alıyor. Oyunculara fantastik bir voleybol deneyimi sunan yapım, 2017 Avrupa Voleybol Şampiyonası’nın lisanslı oyunu olarak lansmana çıkmıştı.

Rengarenk içeriklerin ve benzersiz takımların yer aldığı yapımda liglere ve kupa maçlarına katılacak, şampiyon olabilmek için ter dökeceğiz. Farklı birçok stadyumunda yer aldığı yapımda takımımızı geliştirebilecek, tecrübe edinebilecek, maç istatistiklerine erişebilecek ve daha fazlasını yapabileceğiz.

Kilitli içerikleri de açabileceğimiz yapımda 60’dan fazla takım yer alıyor. Hem erkek hem de bayan oyuncular eşliğinde voleybol maçlarında ter dökeceğiz.

Doğukan Çağlakpınar

Volleyball Championship

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
364.9 MB DOSYA BOYUTU

Benzersiz voleybol maçlarına çıkacağız.

Sirocco Mobile Sp tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak yayınlanan Volleyball Championship mobil bir spor oyunudur.

Dünyanın dört bir yanında benzersiz voleybol maçları yapacağımız Volleyball Championship ile eğlenceli anlar bizleri bekliyor olacak. 2017 Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın resmi lisanslı oyunu olarak hem Android hem de İOS platformunda oynanan yapım 1 milyondan fazla oyuncuya sahip.

60’tan fazla takım eşliğinde hem erkek hem de bayan oyuncular arasından seçimler yaparak eğlenceli bir voleybol oyunu oynayacak, birçok farklı stadyum da ter dökeceğiz.

Maç istatistiklerine de erişebileceğimiz oyunda tecrübe sistemi de yer alacak. Oyuncular tecrübe edinerek takımlarını geliştirebilecek ve daha iyi bir hale getirebilecekler. Özel efektlere de sahip olan yapımda kilitli içerikleri de açabilecek ve kullanabileceğiz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Volleyball Championship 2014

    Volleyball Championship 2014, hareket destekli kontrol sistemiyle oynanan tüm Android cihazlarla uyumlu ücretsiz bir voleybol oyunu.
  • World Cricket Championship Lt

    Mobil cihazımızda kriket oyunu oynayacağız.
  • Foot Pool: World Championship

    Futbol toplarıyla bilardo oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkmaktadır.
  • World Cricket Championship 2

    Akıllı cihazınızda Kriket oynamak ister misiniz?
  • Volleyball Challenge

    Daha önce hiç görülmemiş voleybol deneyimi.
  • Volleyball Champions 3D 2014

    Volleyball Champions 3D 2014, Android cihazınıza ücretsiz indirebileceğiniz çoklu oyuncu destekli klasik ve kum voleybolu oyunu.
  • Moto Sport Race Championship

    Formula yarışlarına katılacağız.
  • Biathlon Mania

    Nefes kesen kayak yarışlarına katılabileceğiniz gerçekçi bir spor oyunudur.