VPN by Private Internet Access

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
732 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

VPN by Private Internet Access, internet üzerindeki engelleri kaldırarak istediğiniz siteye özgürce girebilmenizi sağlayan bir Android VPN uygulaması.

VPN by Private Internet Access, Android mobil platform üzerindeki başarılı ve etkileyici VPN servislerinden bir tanesi. Uygulaması sayesinde Android mobil kullanıcılarının VPN servisinden yararlanmasını sağlayan firma, sahip olduğu hızlı sunucular sayesinde kullanıcıların interneti daha hızlı ve özgürce kullanmasını sağlıyor.

Gerçek kimliğinizi gizleyerek farklı bir IP adresi kullanarak internete bağlanmanızı sağlayan VPN servisi, bu sayede hem bilgilerinizi koruyor hem de yasaklı olan sitelere girebilmenizi sağlıyor. Kullanmak için herhangi bir kayıt işlemine gerek duymayacağınız bu uygulamanın arayüz tasarımı çok şık olmasa da, sunmuş olduğu özellikler sayesinde beğeninizi kazanacaktır diye düşünüyorum.

İnternet üzerinde yapacağınız arama ve gezintilerin takip edilememesi için verilerinizi şifreleyen VPN by Private Internet Access, bağlanmadan önce sunucular üzerindeki gecikme sürelerini hesaplayarak en hızlı ve uygun olana bağlanmanızı sağlıyor.

Yasaklanan ve engellenen sitelere de girmenizi sağlayan uygulamayı ücretsiz olarak indirip deneme sürümü boyunca limitsiz kullanabiliyorsunuz fakat devamlı kullanım için aylık abonelik almanız gerekiyor. Eğer ciddi anlamda sürekli kullanacağınız bir VPN servisine ihtiyacınız varsa kesinlikle değerlendirmenizi öneririm.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Firefox Private Network VPN

    Firefox Private Network VPN Android İndir: Firefox VPN Android telefonlar için hızlı, güvenli, kullanımı kolay VPN
  • GeckoVPN

    GeckoVPN uygulaması, internet sitelerini ziyaret ederken gizliliğinizi korumanızda yardımcı oluyor.
  • SurfEasy VPN

    SurfEasy VPN, tüm internet trafiğinizi şifreleyerek güvenle gezinmenizi sağlayan bir VPN uygulamasıdır.
  • Betternet

    Betternet VPN İndir: Betternet, Android için ücretsiz, hızlı, reklamsız, kayıtsız VPN programıdır.
  • ZPN Connect VPN

    ZPN Connect VPN, tüm Android mobil cihaz sahiplerinin rahatlıkla kullanarak internet üzerinde özgürce gezip istediklere sitelere girebileceği başarılı bir VPN uygulaması.
  • avast! SecureLine VPN

    avast! SecureLine VPN uygulaması ile engellenen web sitelerine kolayca giriş yapabilirsiniz.
  • Private Diary Notes

    Private Diary Notes, Android cihazlarınız üzerinde kendinizin belirleyeceği geometrik şifre ile korunan bir günlük oluşturmanızı sağlayan ücretsiz ve faydalı bir uygulamadır.
  • Parallels Access

    Parallels Access ile bilgisayarınızı Android cihazınız üzerinden yönetebilirsiniz