VR Check

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
308 TOPLAM İNDİRME

VR Check uygulamasıyla Android cihazlarınızın sanal gerçeklik gözlüklerine uyumluluğunu test edebilirsiniz.

VR Check uygulaması ile Android cihazlarınızın sanal gerçeklik (VR) gözlükleriyle uyumlu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Son dönemlerde popülerliği giderek artan sanal gerçeklik gözlükleri, akıllı telefonlardaki jiroskop sensörüyle birlikte işlevini gösteriyor diyebiliriz. Jiroskop sensörü, hareketi algılama ve yön tayini yapmayı sağlıyor. Bu sayede sanal gerçeklik gözlüğünü kullanırken video, oyun ya da uygulamaların sanki içindeymişsiniz hissi yaratıyor. Jiroskop sensörü son birkaç senede piyasaya sürülen neredeyse tüm akıllı telefonlarda bulunuyor. Ancak eski model cihazlarda bulunmuyor olabilir. VR Check uygulaması da telefonunuzun jiroskop sensörü kontrolünü yapabilir ve üç eksenli olarak kalibrasyonunu gerçekleştirebilirsiniz.

Sanal gerçeklik gözlüğü almadan önce VR Check uygulamasıyla telefonunuzu kontrol edebilir, daha sonra istediğiniz sanal gerçeklik gözlüğünü alarak sanal gerçeklik dünyasına adım atabilirsiniz. 

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NVIDIA VR Viewer

    NVIDIA VR Viewer, Android işletim sistemine sahip telefonlar üzerinde sanal gerçeklik deneyimi yaşamanıza yardımcı olacak bir uygulamadır.
  • Guardian VR

    Guardian VR, Android işletim sistemine sahip telefonlarınız üzerinde sanal gerçeklik deneyimi yaşayabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Caillou Check Up

    Caillou Check Up, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğitici bir çocuk oyunudur.
  • Check It

    Check It, sabrın sınırlarını zorlayan büyük ödüllü hafıza testi oyunu.
  • SEO Check

    Web sitelerinizin SEO uygunluğunu SEO Check uygulaması üzerinden kontrol edebilirsiniz.
  • Check: Pay Bills & Credit Cards

    Check: Pay Bills & Credit Cards, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ödüllü bir para yönetimi uygulamasıdır.
  • Line Puzzle: Check IQ

    Line Puzzle: Check IQ, çizgi ve noktaları birleştirmek için beyin fırtınası estireceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunudur.
  • Stress Check

    Stress Check, zihinsel yada fiziksel stresinizi ölçme kiçin Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz yaratıcı ve etkileyici bir mobil uygulamadır.