Vyclone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
136 TOPLAM İNDİRME

Vyclone, Android cihazlarınızı kullanarak arkadaşlarınız ile birlikte farklı açılardan birlikte video oluşturmanızı sağlayan etkileyici ve eğlenceli bir uygulamadır.

Vyclone, sosyal video platformu olarak hizmet veren ve arkadaşlarınız ile birlikte farklı açılardan çekilmiş videoları birleştirmenize, senkronize etmenize ve düzenlemenize olanak sağlayan yararlı ve kullanışlı bir Android uygulamasıdır.

En popüler ve iyi video uygulamalarından biri olan Vyclone ile oldukça keyifli videolar oluşturabilmek mümkün. Özellikle doğum günleri, toplantılar, konferanslar, tanıdıklarınız ile birlikte yapılan aktiviteler, etkinliklerde çekilen videolar üzerinde etkili sonuçlar ortaya çıkaran uygulamaya bayılacaksınız.

Vyclone'a Facebook hesabınız ile giriş yapabildiğiniz gibi, isterseniz uygulamayı yükledikten sonra kendi adınıza yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra video birleştirme, düzenleme ve senkronize etme işlemlerini Vyclone sizin adınıza otomatik olarak yapar. Sizin yapmanız gereken tek şey, aynı etkinlikte bulunduğunuz bir arkadaşınız ile video çekmek. Gerisini Vyclone halleder. Ne kadar çok arkadaşınız ayrı ayrı video çeksede, tüm video içeriklerini birleştirerek bir araya getiren uygulama etkileyici.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulamayı bir an önce denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Ortaya çıkan videoları izledikten sonra beğeneceğinize eminim.

Barış YANIK

Vyclone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Vyclone, iPhone ve iPad ile çekeceğiniz videoları diğer tanıdıklarınızın çektikleri videolar ile birleştirerek ortaya mükemmel sonuçlar çıkarmanıza yarayan oldukça eğlenceli bir iOS uygulamasıdır.

Vyclone, iOS platformu üzerinde kullanabileceğiniz bir sosyal video uygulamasıdır. Basit olarak uygulama aynı etkinlikte bulunduğunuz arkadaşlarınız ile birlikte farklı açılardan çektiğiniz videoları birleştirip düzenlemenize olanak tanıyor. Hatta siz videoları çektikten sonra gerisini Vyclone yapıyor. Örneğin bir arkadaşınızın doğum günü kutlamasına katıldınız ve birkaç arkadaş farklı açılardan doğum gününe ait videolar çektiniz. Vyclone uygulamasını kullanarak bu videoları otomatik olarak birleştirebilir, senkronize edebilir ve düzenleyebilirsiniz. Ortaya çıkan sonuçları gördükten sonra şaşıracaksınız.

Kullanması oldukça kolay olan uygulama ile arkadaşlarınızla çektiğiniz videoları birleştirerek ortak anlarınızın daha keyifli birer anısını oluşturabiliyorsunuz.

Uygulama yüklendikten sonra ister kendi adınıza yeni bir hesap oluşturarak isterseniz Facebook hesabınız ile giriş yapabilirsiniz.

Ücretsiz olarak indirebilecğeiniz Vyclone uygulaması ile arkadaşlarınız ile birlikte geçirdiğiniz en eğlenceli dakikaların videolarını kaydederek birleştirip etkileyici videolar ortaya çıkarabilirsiniz. Her iPhone ve iPad'de olması gerektiğini düşündüğüm uygulamayı mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Vyclone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
8.95 MB DOSYA BOYUTU

Vyclone, aynı ortamda bulup video çektiğiniz kişiler ile farklı videoları bir araya getirmenizi sağlayan yararlı ve eğlenceli bir sosyal video uygulaması.

Vyclone, Android ve iOS versiyonlarından sonra Windows Phone için de çıkarılan sosyal bir video birleştirme uygulaması. Ücretsiz olarak indirerek kullanabileceğiniz uygulama, aynı bölgede bulunduğunuz kişiler ile çektiğiniz farklı videoları bir araya getirip birleştirme işlemini yapıyor.

Örneğin bir doğum günü partisine katıldınız ve arkadaşlarınız kendi akıllı telefonları ile videolar çekiyor. Vyclone bu farklı videoları bir araya getirerek tek bir eğlenceli video oluşturn bir uygulama. Komik ve kullanışlı olan Vyclone sayesinde arkadaşlarınız ile birlikte birbirinden güzel videolar meydana getirebilirsiniz.

Uygulamayı kullanarak arkadaşlarınızın çektiği videolar ile kendi videolarınızın birleştirilmesi oldukça kolay. Siz sadece kendi çektiğiniz videoyu uygulamaya yüklüyorsunuz ve Vyclone işin geri kalanını sizin adınıza yaparka video birleştirme işlemini tamamlıyor. Video hazır olduğunda ise remix tuşuna basarak video üzerinde düzenleme yapabiliyorsunuz.

Tekli fotoğraf ya da video çekimine göre çok daha eğlenceli videolar oluşturabileceğiniz Vyclone'u Windows Phone'larınıza ücretsiz olarak indirip arkadaşlarınız ile birlikte mutlaka denemeniz gerekiyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Instagram APK

    Instagram APK, fotoğraf, video, hikaye paylaşımına odaklanan Android sosyal ağ uygulamasıdır. Instagram'a giriş ücretsizdir.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Pinterest

    Android için popüler resim ve video paylaşma uygulaması olan Pinterest, fazlasıyla ilham alabileceğiniz bir sosyal medya uygulamasıdır.
  • Flickr

    Flickr, popüler fotoğraf paylaşım servisine ait Android uygulamasıdır.
  • MoShow - Slideshow Movie Maker

    Fotoğraflarınızı eğlenceli hale getirin ve sosyal medya için dikkat çekici videolara dönüştürün.
  • Zoomagram

    Instagram'da fotoğraf ve video indirme, yakınlaştırma gibi özellikleri kullanabilirsiniz.
  • Snoopix

    Snoopix, Snapchat için kolay, hızlı fotoğraf ve video yükleme, görüntüleme uygulaması.