VyprVPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
478 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

VyprVPN uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdaki online gizliliğinizi koruyun ve engelli sitelere giriş yapın.

VyprVPN uygulaması, adından da anlayabileceğiniz gibi Android akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış bir VPN uygulaması olarak karşımıza çıktı. İnternet üzerindeki kişisel gizliliğine ve verilerine önem veren kullanıcılara ek olarak engelli internet sitelerine de sınırsız bir şekilde girmek isteyenlerin kullanabilecekleri VyprVPN, hem ücretsiz olması hem de gelişmiş pek çok seçenekle bu tür çözümler arayanların tercihleri arasındaki yerini almayı başaracaktır.

Uygulamayı kullanarak VPN servisinin kullanımını aktif hale getirdiğinizde, aylık olarak 500 megabaytlık bir kullanım hakkınız oluyor. Pek çok kullanıcı için bu miktarın yeterli olması sebebiyle aşacağınızı pek sanmıyoruz ve aşmanız halinde de bir üyelik satın alarak gezintilerinize devam edebiliyorsunuz.

Şifrelenmiş bir DNS hizmeti de sunan uygulama, böylece internet üzerinden gerçekleşen veri transferlerindeki içeriklerin dışarıdaki kişiler tarafından keşfini imkansız hale getiriyor ve kullanıcıların şahsi verilerinin başka ellere geçmesi engelleniyor. Dünyanın her yanında sunuculara sahip olan VyprVPN, böylece bağlantılar esnasında sorunsuz ve hızlı bir internet deneyimi sunabiliyor.

Dilerseniz ülkelere göre sınırlandırılmış web servislerine giriş yapabilmeniz için ülke değiştirme seçeneklerine de sahip olan VyprVPN, pek çok diğer VPN servisinin aksine internet hızı üzerinde negatif bir etkiye de sahip değil. Tabii ki şifrelenmiş VPN hizmetinin kafeler gibi ortak WiFi ağlarının kullanıldığı yerlerde de sizi gizlediğini unutmamak gerekiyor.

Yeni bir VPN ve DNS uygulaması arayanların kesinlikle göz atmadan geçmemeleri gereken uygulamalardan birisi olduğunu düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

VyprVPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
329 TOPLAM İNDİRME
25.1 MB DOSYA BOYUTU

VyprVPN uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan ücretsiz bir VPN servisine erişebilir ve engelli sitelere girebilirsiniz.

VyprVPN uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarında kullanmak üzere yeni bir VPN uygulaması arayan kullanıcıların tercih edebilecekleri ücretsiz çözümler arasında yer alıyor. Çok kolay bir şekilde kullanılabilen ve hem internetteki engelleri bir bir aşmanıza yardımcı olan, hem de kişisel güvenliğinize katkıda bulunan uygulama, denemeden geçmemeniz gerekenler arasında.

Uygulamayı kullanırken şifrelenmiş bir bağlantının sağladığı kişisel gizlilikten yararlanabiliyor, bunun yanında ülkemize kapalı olan internet servislerini kullanarak bu servislerden mahrum kalmıyorsunuz. Ayrıca kamuya açık yerlerdeki WiFi bağlantılarını kullanırken başkalarının ağ üzerinden kişisel verilerinize erişim sağlamasını da engelleyebiliyorsunuz.

Ücretsiz sürümü her ne kadar 500 MB'lık bir kullanım imkanı sunsa da, dileyenler bu miktarı arttırmak için ücretli üyelik seçeneklerinden de faydalanabiliyorlar. Kendi içerisinde VyprDNS adlı bir DNS servisinin kullanımını da barındıran uygulama, farklı ülkelerdeki sunuculara bağlanmanıza ve sunucular arasında geçiş yapmanıza da imkan tanıdığı için bağlantı sorunları yaşadığınızda hemen sunucu değiştirebilmeniz için tüm gerekenleri sağlıyor.

Üreticisinin açıklamalarına göre herhangi bir şekilde kullanıcı bilgilerini üçüncü partilere açıklamayan ve IP adresi, veri kullanımı gibi bilgileri de sadece istatistik olarak tutan ve bir ay sonra onları sildiği belirtilen VyprVPN, bu anlamda kullanıcıların kişisel gizliliklerine ne kadar önem verdiğini gösteriyor.

Uygulamanın arayüzünün ve kullanımının da VPN kullanımı konusunda bilgisiz kullanıcıları bile zorlamayacak şekilde yapılandırıldığını belirtmek gerek. İnternetteki tehlikeler ve engellerden sıkılan kullanıcıların göz atmadan geçmemeleri gerektiğini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kaspersky Security Cloud

    Kaspersky Security Cloud: Android telefonlar için ilk uyarlanabilir güvenlik programı
  • Cerberus Persona

    Cerberus Persona uygulaması, kişisel güvenliğinizi sağlamanız için etkin çözümler sunuyor.
  • AFWall+

    AFWall+, akıllı telefonlarınızdaki uygulamaların internete bağlanmasını engelleyen bir güvenlik duvarı uygulaması.
  • Hi Security

    Hi Security uygulaması akıllı telefonlarınızın güvenliği için üst düzey koruma sağlıyor.
  • Pronet Plus

    Pronet Plus uygulaması evinizdeki ve iş yerinizdeki güvenlik sisteminizi uzaktan kontrol edebilirsiniz.
  • Secure Incoming Call

    Secure Incoming Call uygulaması, telefonunuza gelen çağrılar için güvenlik önlemi almanızı sağlıyor.
  • NMSS Star

    Güvenlik kameralarınızı ve alarmlarınızı NMSS Star uygulamasından takip edebilirsiniz.
  • Turkcell Güvenlik

    Turkcell’in yeni uygulaması Turkcell Güvenlik, geniş kapsamlı ücretsiz bir güvenlik uygulamadır.