Wakeout

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
83.9 MB DOSYA BOYUTU

Kahveden daha iyi uyku acıcı egzersizler bu uygulamada

Wakeout, güne uykulu başlayanlar için enerji verici harika egzersizler sunan bir mobil uygulama. Evde, işte, kafede her yerde yapılabilen ve sadece üç dakika tamamlanabilen eğlenceli egzersizlerle dolu uygulamayı sabah uyuşluğunu üzerinden uzunca bir süre atamayan herkese öneririm. Hem iPhone hem de iPad’de kullanılabiliyor ve de ücretsiz deneme seçeneğiyle geliyor.

Sabah sporu güne zinde başlamanın en iyi yolu ancak çoğu insan uykulu halden çıkmak için spor yapmak yerine kahve içmeyi tercih ediyor. Sabah sporunu yorucu bulanlar için uyuşukluğu gidermek adına kahve içmekten daha iyi gelecek bir uygulama önereceğim: Wakeout. Sadece iOS platformunda indirilebilir olan fitness uygulaması, bayanların da rahatlıkla yapabileceği hareketler içeriyor. 250’den fazla egzersiz mevcut. Egzersizler 3 dakika ve daha kısa sürede tamamlanabilen enerji artırıcı hareketlerden oluşuyor.

1 milyona yakın kullanıcıya sahip olan Wakeout, egzersizleri sürekli olarak yeniliyor. 7 günlük ücretsiz deneme sürümü ile birlikte geliyor. Dilerseniz aylık veya yıllık abonelik modellerinden birini değerlendirerek kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Newu

    Newu uygulaması, evde uygulayabileceğiniz egzersiz hareketleri ile hayalinizdeki vücuda sahip olmanızda kolaylık sağlıyor.
  • CrossFit btwb

    Crossfit ile uğraşan sporculara özel antrenman takip uygulaması
  • Squatgirl - Doris Hofer

    Fitness koçu Doris Hofer'in resmi mobil uygulaması
  • Updown Fitness

    Updown Fitness, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde sizlere spor antrenörlüğü yapabilecek özelliklere sahip olan ücretsiz bir iOS egzersiz uygulaması.
  • Google Fit

    Google iOS uygulamasını indirin, iPhone'unuzdan sağlık ve aktivite takibi yapın.
  • Tone It Up

    Kadınlara özel fitness ve workout uygulaması
  • Vfit

    Vfit uygulamasıyla spor ve egzersiz verilerinizi kayıt altına alabilirsiniz.
  • 30 Day Fitness Challenge

    Evde egzersiz hareketleriyle kısa sürede hedef kilonuza ulaşın.