Wall Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Harika vakit geçirebileceğiniz bir beceri oyunu

Wall Blast, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yepyeni bir kurguya sahip olan oyunda reflekslerinizi test ediyor ve yüksek puanlara ulaşmak için mücadele ediyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olan Wall Blast, en fazla sayıda duvarı yıkıp puan kazanmaya çalıştığınız bir oyundur. Farklı topları da kullanabileceğiniz oyunda amacınız en fazla sayıda duvarı yıkmak. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Özel güçler de kullanabileceğiniz bir oyun olarak nitelendirebileceğim Wall Blast, sizleri bekliyor. Renkli görselleri ve sürükleyici atmosferiyle de ön plana çıkan Wall Blast oyununu sakın kaçırmayın.

Wall Blast oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Wall Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
128 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu

Wall Blast, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz yepyeni bir beceri oyunudur. Bağımlılık yapıcı etkisi bir hayli yüksek bir oyun olarak nitelendirebileceğim Wall Blast ile duvarları yıkarak puanlar kazanmaya çalışıyorsunuz.

Harika bir beceri oyunu olarak dikkat çeken Wall Blast, reflekslerinizi iyi kullanıp yüksek puanlara ulaşmak için mücadele ettiğiniz bir oyundur. En fazla sayıda duvarı parçalayıp yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Boş zamanlarınızda da oynayabileceğiniz bir oyun olarak nitelendirebileceğim Wall Blast, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Kaliteli grafikleriyle de dikkat çeken oyunda renkli bir atmosfer bulunuyor. Renkli görselleri ve sürükleyici atmosferiyle de ön plana çıkan Wall Blast oyununu sakın kaçırmayın.

Wall Blast oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Boom Blast

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Color Ball Blast

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Touch The Wall

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Basket Wall

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Ball Blast APK

    Ball Blast APK Android oyununda top silahıyla kayaları parçalıyorsunuz. Hayatta kalma temelli süper eğlenceli bir Android oyunu.
  • Swipe Brick Breaker: The Blast

    Süper eğlenceli taş kırma oyunu
  • Tank Block Blast

    Tank Block Blast Android Oyunu İndir: Bu tank oyununda düşmanınız küpler
  • Dodge Blast

    Dodge Blast, iki butonla oynanan uzay temalı arcade oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.