Wanelo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Alışveriş ve giyim zevkini sosyal bir deneyime dönüştüren Wanelo tamamen ücretsiz.

İnternet üzerinden alışveriş yapmatı sevenlere hazırlanmış olan Wanelo, birçok uygulamadan farklı bir yapıya sahip, ve bu fark kullandıkça hoşunuza gidecek olan özelliklerin ortaya çıkmasını sağlıyor. Bunun başlıca sebeplerinden bir tanesi, alışveriş için size tek bir kaynağın sunulmaması. Açık kaynaklı bir himzet olan Wanelo ile paylaşım yapmak isteyen herkes uygulamaya yeni bir içerik ekleyebiliyor. Bir başka güzel özellik ise uygulamanın beğenilerinizi öğrenip size göre tavsiye listeleri sunabiliyor olması.

Wanelo isimli bu uygulama sadece alışveriş için kullanmanızı zorunlu kılan bir uygulama değil. Stilistik bir giyim konusunda trendleri takip etmek istiyorsanız beğenilerinize göre özelleştirilmiş son kreasyonları buradan takip etmeniz mümkün. Kim bilir, belki benzer bir ürünü yakınlarda bulunan bir mağazada çok daha ucuza bulabileceksiniz?! Dolayısıyla fikir edinmek için de Wanelo oldukça işe yarar seçenekleri avucunuzun içine getiriyor.

Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış olan Wanelo isimli bu alışveriş ve moda uygulaması tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Elbette alışveriş yapmak isteyenler satın alacakları ürünün fiyatlarıyla birlikte yurtdışı kargo bedellerini de hesaba katmak durumundalar.

Alper Çetiner

Wanelo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
29.5 MB DOSYA BOYUTU

Alışveriş ve giyim zevkini sosyal bir deneyime dönüştüren Wanelo tamamen ücretsiz.

İnternet üzerinden alışveriş yapma alışkanlığı mobil cihazlara kadar ulaştığından beri birçok farklı uygulama ile karşılaştığınızdan eminiz ama Wanelo farklı bir projenin ürünü olarak vakit ayırmanızı önereceğimiz cinsten bir çalışmaya imza atıyor. Öncelikle, tek bir alışveriş kaynağından beslenmeyen Wanelo, açık kaynaklı bir sistem gibi herkesin beğendiği giyim ürünlerini paylaşabileceği bir portal. Bunun yanında uygulamada beğenmiş olduğunuz ürünlerden öğrenme kabiliyetine sahip olan Wanelo karşınıza ilginç tavsiye listeleri çıkartabiliyor.

Bu uygulamayı kullanırken tek amacınız alışveriş yapmak olmamalı. Şık giyinmeye özen gösteren herkes Wanelo ile aradığı stili bulacaktır. Bahsetmiş olduğumuz gibi, beğenilerinizi öğrenen uygulama bu mantığı sayesinde beğenebileceğiniz alternatif örneklerini başlangıç sayfasına ulaştırıyor. Alışveriş yapmanız elbette zorunlu değil ama trendi yakalamak adına buradaki ürünlerin benzerlerini yakınlarda olan bir mağazada bulmanız da mümkün olabilir. Fiyatların daha ucuz olma ihtimali daha yüksek olacaktır.

iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış bir alışveriş ve moda uygulaması olarak farklı özellikleriyle dikkat çeken Wanelo, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir örnek. Olur da, alışveriş yapmaya karar verirseniz, elbette ürünlerin üstünde yazan fiyatlarla birlikte size teslim edilmesi için ödemeniz gereken kargo masrafını da hesaba katmanızı öneririz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.