War and Order

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
991 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

War and Order mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

War and Order eğer içinde fantastik öğelerin yer aldığı bir strateji oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz online altyapıya sahip bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan War and Order'da ejderhaların, ork ve elf gibi fantastik ırkların yaşamakta oldukları, büyü gücünün kılıç ve kalkan marifetleriyle birleştiği bir dünyaya konuk oluyoruz. Bu dünyada güç elde etmek için savaşan taraflardan birinin yerine geçtiğimiz oyunda kendi imparatorluğumuzu yükseltmek için çabalıyoruz.

War and Order'da işe ilk olarak kendi başkentimizi inşa ederek başlıyoruz. Şehrimizde üretim ve ticaret yapabilmek için gerekli tesisleri inşa ettikten sonra kaynak toplamaya başlıyoruz ve sonrasında kendi ordumuzu kuruyoruz. Ordumuzu ve imparatorluğumuzu geliştirmek için de daha fazla kaynağa ihtiyaç duymaktayız. Oyunda kaynak elde etmenin temel yolu ise fetihler gerçekleştirmek ve toprakları kontrol altına almak. Bu iş de ordunuzun ne kadar güçlü olduğuyla doğru orantılı.

War and Order'da oyuncular ittifaklar kurarak güçlerini birleştirebiliyor, birbirlerine imparatorluklarını inşa etmekte yardımcı olabiliyorlar. Ayrıca diğer oyuncularla açık alanlarda PvP karşılaşmaları da yapabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

War and Order

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
98 MB DOSYA BOYUTU

War and Order mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

War and Order eğer stratejik yeteneklerinize güveniyorsanız size bolca eğlence sunabilecek bir mobil savaş oyunu. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan War and Order'da fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz ve bu dünyanın en güçlü imparatorluğu olmak için mücadele veriyoruz. War and Order içerisinde ejderhalar, elfler ve orklar gibi fantastik ırklar ile kılıç ve kalkan savaşları ve büyülü güçleri birleştiren bir yapıya sahip. Tarafımızı seçip oyuna başladıktan sonra ilk işimiz imparatorluğumuzun başkentini inşa etmek. Ticaret, üretim ve gelişim gibi ana faaliyetlerimizi yürüttüğümüz bu şehir imparatorluğumuzun ne kadar güçlü olduğunu da simgeliyor.

War and Order'da imparatorluğumuzu güçlendirebilmek için yeni topraklar fethetmemiz gerekmekte; çünkü bu topraklar bize yeni kaynaklar kazandırıyor. Sahip olduğumuz kaynakları ordumuzu kurmak, güçlendirmek ve ordumuzdaki birimleri geliştirmek için kullanabiliyoruz.

War and Order'da imparatorluğunuzu geliştirmek için ittifaklar kurabilirsiniz veya PvP karşılaşmalarında diğer oyuncularla savaşabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Might and Glory: Kingdom War

    Might and Glory: Kingdom War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • War and Magic

    War and Magic, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • War and Peace: Civil War

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Heroes of Order & Chaos

    Android Heroes of Order & Chaos oyunuyla çevrim içi olarak arenalarda ölümüne mücadele edin ve onlara en iyisi olduğunuzu gösterin.
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Battle Towers

    Battle Towers, Order ve Chaos ırkları arasındaki savaşta yer alarak savaşı kazanmaya çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunudur.
  • Last War: Survival Game APK

    Last War: Survival Game APK, kapsamlı karakter ve silah güçlendirmelerine sahip olan hızlı tempolu bir strateji oyunudur.
  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.