War and Peace: Civil War

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
105 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.

Mobil strateji oyunları arasında yer alan ve 500 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan War and Peace: Civil War, Savaş ve Barış adı altında oyuncuları strateji dünyasına götürüyor. Ücretsiz yapısı ile oyuncuları beğenisini kazanan yapımda oyuncular 1861 yılına götürecek. ABD iş savaşının zirve yaptığı yıllarda stratejik kararlar alarak dünyanın dört bir yanından savaşçılar ile savaşacağız.

Oyun içerisinde kendi şehrimizi inşa edecek ve geliştirebileceğiz. Oyuncular dilerlerse ittifaklar yapabilecek ve düşman karşısında arkadaşları ile güçlerini birleştirebilecekler. Oyuncular sohbet sistemi ile birbirleriyle konuşabilecek ve stratejik kararlar alabilecekler. Tarihi karakterlerin yer aldığı yapımda oyuncular zengin bir yapı ile karşılaşacaklar. Kaliteli grafiklerin ve zengin içeriğin yer aldığı yapımda ses efektleri de karşımıza çıkacak.

Oyuncular şehirlerini geliştirebilecek ve askeri üretimler yaparak düşmanlar ile savaşacaklar. Gerçek zamanlı bir oynanışa sahip olacak olan mobil strateji oyununda tarafımızı seçecek ve savaşlara dahil olacağız. Yapımda Abraham Lincoln ve Henry Halleck gibi isimler de yer alacak.

War and Peace: Civil War tamamen ücretsiz bir mobil strateji oyunudur.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

War and Peace: Civil War

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
194.9 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.

Mobil oyunculara ücretsiz olarak sunulan War and Peace: Civil War bir strateji oyunudur. İki farklı platformda 1 milyondan fazla oyuncuya hitap eden yapımda kendi şehrimizi kuracak ve gerçek zamanlı düşmanlar ile savaşacağız. 1861’li yıllara giriş yapacağımız oyunda ABD’nin iç savaşına tanıklık edecek, tarafımızı seçecek ve aksiyon dolu anlara dalış yapacağız. En gerçekçi RPG oyunu olarak mobil platform oyuncularına sunulan yapımda destansı savaşlar bizleri bekliyor olacak. Oyuncular sohbet özelliği ile arkadaşlar edinebilecek, stratejik karaklar alarak düşman karşısında ittifaklar yapabilecekler. Şehrimizde askeri üretimler gerçekleştirerek stratejik adımlar atabileceğiz. Zengin içeriğ ve kusursuz grafikleri ile mobil oyunculara sürükleyici bir strateji deneyimi sunan mobil oyun, efsanevi karakterler de yer alacak. PvP savaşları ile aksiyon dolu anlar yaşayacak ve tarafımızı seçeceğiz. War and Peace: Civil War ile Abraham Lincoln ya da Henry Halleck'i daha yakından tanıyabileceğiz.

Tamamen ücretsiz olan yapım Google Play’de 500 binden fazla kez indirildi.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.
  • European War 6: 1804

    Gerçek zamanlı olarak strateji savaşlarına katılacağız.
  • Pirate Sails: Tempest War

    Korsan savaşlarına katılacağız.
  • Vietnam War: Platoons

    Zorlu savaşlar bizleri bekliyor.
  • Vikings at War

    Vikinglerin dünyasına adım atacağız.
  • Miragine War

    Onlarca askeri birliği yöneterek güçlü bir ordu kuracağınız sürükleyici bir savaş strateji oyunudur.
  • Dino War

    Alışılmışın dışındaki asker modellemeleri ile savaş dünyasına merhaba deyin.
  • Epic War TD 2

    Robotik savaşlara dahil olacağız.