War Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
593 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

War Dragons, ejderhalardan oluşan ordunuzu kurup savaştığınız bir Android oyunu.

War Dragons, adından da tahmin edeceğiniz ejderhaların başrolde olduğu savaş – strateji oyunu ve henüz tüm cihazlarla uyumlu olmamasına rağmen Android platformunda 10000 indirmeyi geçmiş.

Düşük boyutuna rağmen son derece kaliteli, animasyonlar ve sinematik ara sahnelerle süslenmiş görselleri, savaş ruhunu yansıtan müzikleri, içerisine çeken dinamik kamera açılarıyla enfes bir yapım olduğunu bizlere gösteren War Dragons Türkçe adıyla Savaş Ejderhaları oyununda ateş ve büyüleri birlikte kullanma yetisine sahip onlarca ejderhadan oluşan ordumuzu kurup gerçek zamanlı düzenlenen savaşlara katılıyoruz. Tabii ki oyun boyunca sadece saldırmıyor; kendi topraklarımıza girmeye çalışan düşman ordusunu geri püskürtmek için de türlü stratejilerimizi devreye sokuyoruz.

Gerçek insanlara karşı gerçek zamanlı tek başımıza veya takım arkadaşlarımızla birlikte savaşma imkanı sunan oyunda haftalık gerçekleşen etkinlik ve turnuvalar da yer alıyor. Farklı isimler altında düzenlenen turnuvalarda tek başımıza ve yine loncamız adına savaşıp ödülleri kapıyoruz.

Erkan Calp

War Dragons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

War Dragons, ejderhalardan oluşan ordunuzu toplayıp savaştığınız online strateji oyunu.

War Dragons, ateş ve büyüleri birlikte kullanma yetenekleri olan yüzlerce ejderhayı kontrol altına aldığımız üç boyutlu enfes görsellere, savaşma hissi uyandıran hareketli müziklere, savaşın içindeymiş gibi hissettiren dinamik kamera açılarıyla benzersiz bir strateji oyunu.

Rakiplerimizin gerçek kişiler olduğu ve gerçek zamanlı olarak savaşlara katıldığımız oyunu iPhone ve iPad’imizden ücretsiz oynayabildiğimiz gibi Apple Watch’umuzdan da takip edebiliyoruz. Oyunun adından da anlayacağınız üzere gerek savunurken gerekse de saldırı anında en büyük silahımız savaş ejderhaları. Her biri farklı saldırı tipine, büyü becerisine ve sınıflara sahip yüzlerce çeşit ejderhayı toplayıp krallığımızı savunma, diğer krallıkları haritadan silme mücadelesi veriyoruz.

Sadece online modda oynama seçeneği sunan oyunda haftalık olarak etkinlik ve turnuvalar da düzenleniyor. Oyunun ruhunu yansıtan enteresan isimli etkinliklerde üst sıralarda olmayı başarırsak ödüllendiriliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragons Kingdom War

    Dragons Kingdom War, kartları toplayarak ordu kurup savaştığınız Android oyunu.
  • Knights & Dragons

    Knights & Dragons eğlenceli bir strateji - rol yapma oyunudur
  • Dragons of Atlantis

    Dragons of Atlantis, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ejderhaların yer aldığı bir strateji oyunudur.
  • Dynasty Dragons: Warriors SRPG

    Dynasty Dragons: Warriors SRPG, Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız strateji rol yapma oyunu.
  • Rise of Dragons

    Harika deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Heroes of Rings: Dragons War

    Sihirli yüzüklere sahip kahramanlarla savaşıyoruz.
  • Epic Dragons

    Epic Dragons oyunu sade bir kule savunma oyunu olsa da kişiselleştirilebilir harita modları ve online paylaşım imkanı oyunun seviyesini yükseltiyor.
  • Battle Dragons

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.