War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu.

Retro grafiklere sahip oyunlardan hoşlananların mutlaka denemesi gereken bir oyun olan War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle, zorlu bölümleri ve eşsiz mekanikleriyle dikkatimizi çekiyor. 2 farklı oyun moduna sahip olan oyunda eski zamanlara doğru gezintiye çıkabiliyorsunuz.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle, farklı oyun modları ve grafikleriyle dikkatimizi çekiyor. 2 boyutlu bir dünyada geçen oyun, eski zamanları konu alıyor ve düşmanlarınızla mücadele etmenizi istiyor. Farklı kahramanlara ve silahlara sahip olan oyunda karakterinizi geliştirebiliyor ve daha güçlü bir konuma yükselebiliyorsunuz. Online moda da saihp olan oyunda rakiplerinizle mücadele etmeniz gerekiyor. Eşsiz bir oyun deneyimi sunan oyunda çok zevk alabileceğinizi de söyleyebilirim. Eğer aksiyon ve macera dolu bir oyun arıyorsanız bu oyunu kaçırmamalısınız.

War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle oyununu Android cihazlarınıza 3,49 TL karşıllğında indirebilirsiniz.

Murat İşçi

War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu.

War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Eşsiz mekaniklere ve zorlu bölümlere sahip olan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle, harika atmosferi ve kurgusuyla dikkatimizi çekiyor. Eşsiz mekaniklere ve farklı hikayeye sahip olan oyunda rakiplerinizle mücadele ediyorsunuz. Tek ya da çok kişilik oyun modlarının yer aldığı oyunda mücadele gücü de bir hayli yüksek. Farklı karakterlerin ve silahların da yer aldığı oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Eğer savaş ve macera oyunlarını seviyorsanız War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyun diyebilirim. Ayrıca oyunda eski zamanlara doğru gezintiye çıkabiliyorsunuz.

War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle oyununu iOS cihazlarınıza 3,49 TL karşılığında indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes of Rings: Dragons War

    Sihirli yüzüklere sahip kahramanlarla savaşıyoruz.
  • Heroes of SoulCraft

    Heroes of SoulCraft online olarak oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur
  • Evolution: Heroes of Utopia

    Evolution: Heroes of Utopia, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz online rol yapma oyunu.
  • Wartide: Heroes of Atlantis

    Güçlü ordunuzu kurun, online savaşlara girin!
  • Zombie Strike : The Last War of Idle Battle

    Savaşçılarınızı hazırlayın, zombi ordusunu dağıtın.
  • The War of Genesis: Battle of Antaria

    MMORPG savaş dünyasına katılacağız.
  • War of Heroes APK

    War of Heroes APK, masum insanları düşmanlara karşı koruyacağınız bir macera ve savaş oyunudur.
  • Super Villain War: Lost Heroes

    Super Villain War: Lost Heroes, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.