warbot.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Aksiyon dolu sahnelere sahip olan bir robot savaşı

warbot.io, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Robotların savaşlarını konu alan oyunda keyifli dakikalar geçirebiliyorsunuz.

Düşman robotları imha ederek ilerlemeye çalıştığınız bir mobil oyun olan warbot.io, stratejik taktikler geliştirerek ilerlemeniz gereken bir oyundur. Oyunda birbirinden zorlu sahnelere dahil oluyor ve kıyasıya mücadele veriyorsunuz. Rakiplerinizle mücadele ettiğiniz oyunda en uzun süre hayatta kalan kişi olmanız gerekiyor. Kolay kontrollerin yer aldığı oyunda nefes kesen sahneler bulunuyor. Gerçek zamanlı bir şekilde oynanan oyunda seviyeleri geçtikçe daha güçlü bir konuma yükselebiliyorsunuz. Becerilerinizi sınayıp hayatta kalma mücadelesi verebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli davranmanız gereken oyunda baş döndüren bir maceranın içerisinde kendinizi bulabiliyorsunuz. Kaliteli grafikleri ve sürükleyici atmosferiyle warbot.io sizleri bekliyor.

warbot.io oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

warbot.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
130 MB DOSYA BOYUTU

Dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gereken aksiyon oyunu

warbot.io, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli robot dövüşü olarak dikkatimizi çekiyor. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz mükemmel bir oyun olan warbot.io ile rakiplerinize meydan okuyorsunuz.

Yüksek kaliteli grafiklerin ve sürükleyici atmosferin yer aldığı bir mobil oyun olma özelliği taşıyan warbot.io, robotların savaşlarını konu alıyor. Düşman robotları imha ederek ilerlemeye çalıştığınız bir mobil oyun olan warbot.io'da stratejik taktikler geliştirerek ilerlemeniz gerekiyor. Zorlu düşmanların yer aldığı oyunda seviyenizi yükselterek daha güçlü bir konuma da gelebiliyorsunuz. Hayatta kalmanız gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Nefes kesen sahneleriyle de ön plana çıkan oyunda benzersiz mekanikler yer alıyor. Aksiyon oyunu sevenlerin mutlaka denemesi gereken warbot.io, sizleri bekliyor. Son derece dikkatli davranmanız gereken oyunda baş döndüren bir maceranın içerisinde kendinizi bulabiliyorsunuz. Kaliteli grafikleri ve sürükleyici atmosferiyle warbot.io sizleri bekliyor.

warbot.io oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battle Knife

    Teke tek bıçakla savaş oyunu
  • Blast Squad

    Çok oyunculu savaş arenası oyunu
  • Ben 10 Heroes APK

    Ben 10 Heroes APK süper kahraman oyunlarını sevenlerin hoşuna gidecek 3'lü eşleştirme aksiyon savaş oyunu!
  • ONE PIECE Bounty Rush

    ONE PIECE Bounty Rush, çok oyunculu gerçek zamanlı savaş aksiyon oyunu.
  • Adalet Namluda: Afrin

    Türk yapımı harika bir askeri savaş oyunu!
  • Dark Sword APK

    Dark Sword APK, karanlık zindanlara girdiğiniz, ejderha ve canavarlarla karşılaştığınız mobil aksiyon rpg oyunu. Hack & Slash oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • B.o.T

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir savaş oyunu
  • War Heroes

    Clash Royale benzeri multiplayer savaş oyunu