Warlord Strike

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Warlord Strike, MOBA sever Android kullanıcılarına tavsiye ettiğim kaliteli bir mobil oyun.

Warlord Strike, farklı stratejiler izleyerek ilerleyebildiğiniz yüksek kalitede detaylı grafikler sunan gerçek zamanlı savaş oyunu. Android platformuna ücretsiz çıkış yapan yapım, özellikle MOBA türü mobil oyunlara ilgi duyanları ekran başına kilitliyor.

İster arkadaşlarınıza karşı, ister yapay zekaya karşı, isterseniz de rakibinizin otomatik seçildiği birebir (PvP) savaşlara katılabildiğiniz strateji odaklı oyunda özenle seçilmiş kahramanlardan oluşan bir orduyu yönetiyorsunuz. Yalnız ordunuzu oluşturan güç askerler değil. Şeytanlar, yaratıklar, iskeletler, büyücüler kısacası aklınıza gelebilecek tüm kötü güçler sizin emrinizde. Her birinin eşsiz yeteneğini savaştıkça keşfediyor, her zafer sonunda güçlerini artırabiliyorsunuz.

Durdurulamaz bir ordu kurup tüm savaşları almanızı isteyen yapım ücretsiz açılabilen birçok öğe içeriyor. Tabii ki satın alım yaparak ta oyunda avantaj sağlayacak öğeleri tek seferde açma şansınız var.

Erkan Calp

Warlord Strike

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Warlord Strike, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynayabileceğiniz gerçek zamanlı strateji - savaş oyunu.

Warlord Strike, MOBA türüne ilgi duyanları ekran başına kilitleyeceğini iddia eden oyunlar arasında. Kaliteli grafikler sunan yapımın iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapması sevindirici.

Arkadaşlar arası, yapay zekaya karşı veya gerçek kişileri karşı karşıya getiren PvP oynama seçenekleri sunan Warlord Strike, gerek menü gerekse de oyun içinde detaylarıyla öne çıktığından iPhone Plus veya iPad’de oynanması gerektiğini düşündüğüm sürükleyici bir yapım. Gerçek zamanlı strateji – savaş oyunlarını seviyorsanız hazır ücretsiz iken indirin; kaçırmayın derim.

Bu tarz oyunlarda genellikle kontrolünüzde kahramanlar, savaştığınız düşman da kötü güçlerden oluşur ancak Warlord Strike, sizi kötü tarafa çekiyor. Birbirinden çirkin görünümlü – korkutucu yaratıklar, büyücüler, şeytanlar ve daha nice kötüden oluşan bir orduyu yönetiyorsunuz. Ordunuzdaki her kötünün eşsiz bir yeteneği olduğunu ve savaştıkça gücünü artırdığını söylememe gerek yok sanırım.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Warlord Strike 2

    Warlord Strike 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur
  • Bloody Z: ZOMBIE STRIKE

    Bloody Z: ZOMBIE STRIKE oyununda zombilerle savaşın ve şehrinizi virüslerden kurtarın.
  • Monster Warlord

    Monster Warlord, Android telefon ve tablet sahibi kullanıcıların oynayabileceği popüler bir toplanabilir kart oyunudur.
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Mobile Strike

    Mobile Strike oyununda cephaneliğinizi kontrol altına alın ve düşmanlardan gelen saldırılara karşı ordunuzu koruyun.
  • Söz (Strike Force Online)

    Söz dizisinin mobil oyunu Strike Force Online'ı kesinlikle oynamalısınız.
  • Strike of Nations

    3. Dünya Savaşında ordunuzu komuta edin.
  • Army Men Strike

    Aksiyon dolu masa savaşlarına hazırlanın.