Warspear Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
802 TOPLAM İNDİRME
28.5 MB DOSYA BOYUTU

Warspear Online, Windows kullanıcılarının ücretsiz olarak oynayabilecekleri sürükleyici ve destansı bir çevrimiçi rol yapma oyunudur.

Warspear Online, Windows işletim sistemi kullanan bilgisayar kullanıcılarının çevrimiçi olarak diğer oyuncularla birlikte oynayabilecekleri ücretsiz bir rol yapma oyunudur.

Fantastik bir oyun dünyasında maceradan maceraya, görevden göreve sürükleneceğiniz oyun oldukça bağımlılık yapan bir oynanışa sahiptir. Piyasada yer alan üç boyutlu rol yapma oyunlarına iki boyutlu grafikleriyle farklı bir hava katan oyun oldukça ilgi çekicidir.

4 farklı ırk ve 12 farklı karakter sınıfının yer aldığı oyunda kendi kahramanınızı seçerek düşmanlarınızla yüzleşecek ve size verilen görevleri yerine getirmeye çalışacaksınız.

1000'lerce görevin yer aldığı oyunda ayrıca günlük olarak tamamlayabileceğiniz 100'lerce görev de yer almaktadır. Bu görevler sırasında farklı birçok düşman ve yaratıkla karşılacaşaksınız. Düşmanlarınızı alt ederek görevleri başarıyla yerine getirmeniz durumunda farklı eşyalar veya altınla ödüllendirilebilirsiniz.

Kazanmış olduğunu zırh, silah, altın gibi farklı eşyalar yardımıyla kahramanınızı istediğiniz gibi özelleştirerek, düşmanlarınızın karşısına çok daha güçlü bir şekilde çıkarak, savaşlar sırasında avantaj kazanabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla oyun içerisinde gerçek zamanlı olarak sohbet edebilir, ittifaklar kurarak omuz omuza çarpışabilir veya düşmanlarınızla arena üzerinde PVP savaşlarına girebileceğiniz oyunda sürekli olarak keşfedebileceğiniz yeni bir şeyler bulabilirsiniz.

Eğer rol yapma oyunlarını seviyorsanız ve alternatif olarak oynayabileceğiniz bir oyun arıyorsanız Warspear Online'ı deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

Warspear Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Warspear Online, Android cihazlarınız üzerinde çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz popüler bir rol yapma oyunudur.

Warspear Online, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde ücretsiz olarak oynayabilecekleri iki boyutlu bir MMORPG oyunudur.

Kendi kahramanınızı yaratarak, fantastik bir dünyada maceradan maceraya koşacağınız oyunda yaratıklarla savaşın, size verilen görevleri yerine getirin ve zindanlarda yaşayan güçlü düşmanlarınızla yüzleşin.

Bir rol yapma oyununda oynanışla ilgili arayabileceğiniz her tür içeriği ve öğeyi sizlere sunan Warspear Online'da silahlar, zırhlar, özel eşyalar ve altınlar savaşların sonlarında ödül olarak sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde yer alan sosyal araçlar sayesinde arkadaşlarınızla sohbet edebilir ve Arena üzerinde diğer oyuncularla kozlarınızı paylaşabilirsiniz.

Aylık olarak düzenlenen yarışmalar ve etkinliklere katılarak değerli ödülleri kazanma şansını da yakalayabileceğiniz oyun, sizlere büyülü bir dünyanın kapılarını açacak.

Warspear Online Özellikleri:

  • 4 farklı ırk
  • Eşsiz becerilere sahip 12 karakter sınıfı
  • 1000'in üzerinde görev ve 100'lerce günlük görev
  • 100'lerce canavar ve bölüm sonu canavarı
  • Toplu PVP dövüşleri
  • Oyun içi sohbet
  • İttifak sistemi
  • Karakter özelleştirme
Can Çevrim

Warspear Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
39.7 MB DOSYA BOYUTU

Warspear Online, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir çevrimiçi rol yapma oyunudur.

Warspear Online, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde ücretsiz olarak oynayabilecekleri popüler bir çevrimiçi rol yapma oyunudur.

4 ırktan bir tanesini seçtikten sonra 12 farklı karakter sınıfı arasından kendinize uygun olduğunu düşündüğünüz kahramanı seçerek başlayacağınız oyunda fantastik bir dünya sizleri bekliyor.

Maceradan maceraya koşacağınız oyunda 1000'lerce genel görev, 100'lerce günlük görev ve çok daha fazlası sizleri bekliyor. Görevleri yerine getirmek için yaratıklarla savaşacağınız, zindanlara gireceğiniz, bölüm sonu yaratıklarına karşı amansız mücadeleler vereceğiniz oyun oldukça sürükleyici bir oynanışa sahip.

Kahramanlarınızı geliştirmek ve güçlendirmek için kullanabileceğiniz farklı silahların, zırhların ve özel eşyaların yer aldığı oyunda, tamamladığınız görevler sonunda bu tarz eşyalara ulaşabileceğiniz gibi bölümler sonunda kazanmış olduğunuz altınlar yardımıyla da karakterinizi geliştirmek için özel eşyalar satın alabilirsiniz.

İttifaklar kurabileceğiniz, arkadaşlarınızla sohbet edebileceğiniz, düşmanlarınıza karşı arena üzerinde toplu savaşlara girebileceğiniz ve çok daha fazlasını sizlere sunan Warspear Online, rol yapma oyunlarını seven oyuncularına farklı bir deneyim yaşatmaktadır.

Düzenli olarak gerçekleştirilen aylık ve haftalık etkinliklerde boy göstererek derece elde edebilir ve ödül olarak kimsenin sahip olmadığı özel eşyaları kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

Warspear Online Özellikleri:

  • 4 farklı ırk
  • Eşsiz becerilere sahip 12 karakter sınıfı
  • 1000'in üzerinde görev ve 100'lerce günlük görev
  • 100'lerce canavar ve bölüm sonu canavarı
  • Toplu PVP dövüşleri
  • Oyun içi sohbet
  • İttifak sistemi
  • Karakter özelleştirme
Can Çevrim

Warspear Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Warspear Online, Windows Phone cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir macera ve rol yapma oyunudur.

Warspear Online, Windows Phone işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz destansı bir rol yapma oyunudur.

Çevrimiçi olarak dünya üzerinde oyunu oynayan diğer oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz oyunda kendi kahramanınızı yaratarak fantastik bir oyun dünyasında maceradan maceraya koşacaksınız.

Oyun içerisinde yer alan 4 farklı ırktan bir tanesini seçmeli ve sonrasında 12 farklı karakter sınıfından bir tanesini seçerek kahramanınızı belirleyerek oyuna başlamalısınız.

Size verilen görevleri başarıyla yerine getirmeye çalışacağınız oyunda her gün düzenli olarak yapabileceğiniz 100'lerce görevin yanında oyun içerisinde yer alan 1000'lerce genel görev de yer almaktadır ve sürekli olarak bu görevler arasına yenileri eklenmektedir.

Arkadaşlarınızla oyun içerisinde sohbet edebileceğiniz, ittifaklar kurabileceğiniz, arena üzerinde diğer oyunculara karşı PVP savaşları yapabileceğiniz ve çok daha fazlasını sizlere sunan Warspear Online'da aksiyon bir an olsun azalmadan devam ediyor.

Karşınıza çıkan ölümcül düşmanlarla savaşacağınız, zindanlarda bölüm sonu yaratıklarıyla karşılaşacağınız, karakterinizi farklı silah ve zırhlarla özelleştirebileceğiniz, sürekli olarak düzenlenen etkinliklere katılabileceğiniz destansı bir oyunda yerinizi almak için Warspear Online'ı hemen Windows Phone cihazlarınız üzerine indirerek bu soluk kesen macerada yerinizi alabilirsiniz.

Warspear Online Özellikleri:

  • 4 farklı ırk
  • Eşsiz becerilere sahip 12 karakter sınıfı
  • 1000'in üzerinde görev ve 100'lerce günlük görev
  • 100'lerce canavar ve bölüm sonu canavarı
  • Toplu PVP dövüşleri
  • Oyun içi sohbet
  • İttifak sistemi
  • Karakter özelleştirme
Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fantasy Tales Online

    Fantasy Tales Online ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online RPG oyunudur
  • Red Dead Online

    Red Dead Online Standalone Steam'de! Rockstar Games'in yeni aksiyon macera oyunu Red Dead Online'da canlı ve sürekli gelişen Vahşi Batı'daki yaşamı deneyimliyorsunuz.
  • sZone-Online

    sZone-Online oyuncuların hayatta kalma yeteneklerini test ettiği bir online RPG oyunudur
  • Ultima Online

    Günümüz MMORPG oyunlarının atası Ultima Online halen oynanabiliyor!
  • GunZ the Duel

    Knight Online'dan sıkılanlara alışılagelmiş'in dışında, online RPG oyunu...
  • Dark Blood Online

    Dark Blood Online oyunculara fantastik bir macera sunan bir MMORPG oyunudur
  • EVE Online

    EVE Online, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bilim-kurgu RPG oyunudur.
  • UFO Online: Invasion

    UFO Online: Invasion ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur