Wartide: Heroes of Atlantis

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Güçlü ordunuzu kurun, online savaşlara girin!

Wartide: Heroes of Atlantis, orta çağ temalı fantastik rpg oyunları seviyorsanız keyif alarak oynayacağınız bir mobil oyun. Savaşta farklı rollere bürünen kahramanların da olduğu güçlü ordunuzu kurup ikili online savaşlara giriyorsunuz. Dinamik kamera açıları, yavaş çekim sahneleriyle fark yaratan oyunu tüm rpg oyun severlere tavsiye ederim. Android platformunda ücretsiz ve de 200MB boyutuna rağmen oldukça kaliteli!

Kayıp krallık Atlantis’de geçen fantastik rol yapma oyununda her biri özel yeteneklere sahip ve farklı stilde dövüşen, savaşan kahramanlardan kendi ordunuzu kurup PvP mücadelelere giriyorsunuz. Oyunun başlangıcında seçebildiğiniz üç kahraman var. Diğer birimleri korurken hasar verebilen savunucu rolünde Leandros, direkt düşmana dalmaktan çekinmeyen dövüşçü - savaşçı Zeph ve savaşta ağır silahlarla uzak mesafeden atışlar yaparak destek veren Demetra, oyunun başındaki kahramanlar arasında. Savaştıkça yeni kahramanlar dahil oluyor. Elbette kahramanları geliştirebiliyorsunuz.

Kahramanların ön plana çıktığı oyunun atmosferi şahane. Başlangıçta tepe kamera açısından oynanış sunan basit bir savaş oyunu olduğu fikrine kapılıyorsunuz ancak savaşın başlamasıyla öyle olmadığı ortaya çıkıyor. Kamera açısı sürekli değişiyor.

Erkan Calp

Wartide: Heroes of Atlantis

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
232.5 MB DOSYA BOYUTU

Kahramanların öne çıktığı strateji rpg oyunu

Wartide: Heroes of Atlantis, krallık savaşlarını konu alan strateji yönü ağır basan mobil rol yapma oyunu. Kahramanların karşı karşıya geldiği fantastik rpg oyunu, detaylı yüksek kalitede görsellerinin yanında savaş filmlerini aratmayan sahneleriyle dikkat çekiyor. iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olan oyun, boyutuna göre oldukça kaliteli; tavsiye ederim.

Strateji rpg oyunlarını sevenlerin kaçırmaması gereken bir yapım Wartide: Heroes of Atlantis. Oyunda kendi ordunuzu kurup online olarak dünyanın dört bir yanından oyuncularla savaşıyorsunuz. Savaşta kontrolünüze sadece üç kahraman veriliyor. Eşsiz yeteneklerle donatılan, farklı dövüş - savaş stillerine sahip iri kıyım kahramanlar savaşta ön planda. Kahramanlar savaşın kaderini değiştirecek güçte; dolayısıyla hepsini aynı anda kullanmanıza izin verilmiyor. Sizin de düşmanınızın da belli sayıda kahramanı var.

Dinamik kamera açıları ve efektlerle süslenen fantastik rpg oyunu, hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legacy of Heroes

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Legacy of Heroes mobil oyunu, sihirli bir dünyada sunulan geniş bir haritada özgürce savaşabilme imkanı veren sürükleyici bir rol yapma oyunudur.
  • Heroes Guardian - Dark Genesis

    Yeraltı dünyasının karanlık lordunu sadece sen durdurabilirsin!
  • Evolution: Heroes of Utopia

    Evolution: Heroes of Utopia, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz online rol yapma oyunu.
  • Heroes of Rings: Dragons War

    Sihirli yüzüklere sahip kahramanlarla savaşıyoruz.
  • Heroes of Envell: Glorious

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Heroes of Elements: Match 3 RPG

    Harika deneyim sunan bir RPG deneyimi
  • Clash of Wizards

    Krallığın en güçlü büyücüsü olmak için savaşın!
  • Heroes of Dragon Age

    Heroes of Dragon Age, Electronic Arts firması tarafından geliştirilen ve Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz destansı bir rol yapma oyunudur.