Waterpark Bike Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Su üzerinde yarışacağız.

Mobil yarış oyunları arasında yer alan Waterpark Bike Racing ile eğlenceli bir oynanış bizleri bekliyor. Entertainment July tarafından geliştirilen ve yayınlanan Waterpark Bike Racing ile su üzerinde bir çok yarışa katılacağız.

Orta dereceli grafiklere ve yine orta dereceli bir içerik kalitesine sahip olan oyunda oldukça basit kontroller yer alıyor. Çarpıcı HD grafik açıları ve ses efektleri ile desteklenen yapımda oyuncular farklı motosiklet modellerini alışılmışın dışında bir pist seçenekleri arasında sürebilecekler.

Dinamik motor fiziğine sahip olan yapımda oyuncular seçtikleri motosiklet ile su üzerinde yarışlara katılacaklar. Fantastik bir oynanış ortamına sahip olan oyunda eğlence ve adrenalin adeta tavan yapacak gibi görünüyor. Tamamen ücretsiz olarka Google Play üzerinden oyunculara sunulan yapım, şuanada kadar 50 binden fazla kez indirilmeyi başardı. 4.3 gibi bir de skor puanı alan yapım oyuncuların yüzünü güldürüyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Waterpark Car Racing

    Suyla dolu parkurda yarışacağız.
  • Bike Racing 2018

    Mobil cihazımızda motosiklet yarışlarına katılacağız.
  • Bike Racing Moto

    Rekabet dolu yarışlara katılacağız.
  • Bike Racing Rider

    Motosiklet yarışlarında boy göstereceğiz.
  • Drag Racing: Bike Edition

    Drag Racing: Bike Edition, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar üzerinde oynanan popüler yarış oyunu Drag Racing'in motosiklet versiyonudur.
  • Bike Racing - Bike Blast Rush

    Bike Racing ile mobil cihazınızda bisiklet sürebilirsiniz.
  • Real Bike Racing APK

    Real Bike Racing APK Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız motosiklet yarışı oyunu. Motor yarışları hayranıysanız bu mobil yarış oyununu oynamalısınız.
  • Offroad Moto Bike Racing Games

    Mobil cihazınızda Offroad Moto Bike Racing Games ile offroad yarışlarına katılabilirsiniz.