WD My Cloud

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
474 TOPLAM İNDİRME
6.7 MB DOSYA BOYUTU

WD My Cloud ile bulut depolama hesaplarınıza tek bir yerden ulaşabilirsiniz.

WD My Cloud, bulut depolama servislerinize ve WD kişisel bulut depolama cihazlarınızda saklanan dosyalara güvenli şekilde erişmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır. Dünyanın en büyük sabit disk üreticisi tarafından sunulan WD My Cloud uygulamasını kullanarak Dropbox, Google Drive, SkyDrive ve WD kişisel bulutunuzdaki fotoğrafları görüntüleyebilir, videoları izleyebilir, müzikleri dinleyebilir ve dökümanlarınıza erişebilirsiniz. Kullanımı kolay uygulama ile ayrıca telefonunuzdaki veya tabletinizdeki fotoğraf ve videolarınızı bulut ortama aktarabilirsiniz.

Bulut servis hesabınıza veya WD kişisel bulut depolama cihazlarınıza giriş yaparak tüm önemli dosyalarınıza tek bir yerden erişebilirsiniz. My Cloud, My Book Live, My Book Live Duo ve My Net N900 Central bulut depolama ürünleri ve Dropbox, Google Drive ve SkyDrive bulut servisleri ile çalışan WD My Cloud uygulamasının başlıca özellikleri:

• Fotoğraf, video ve dökümanlara erişme
• Film rulosundaki fotoğraf ve videoları doğrudan yükleme
• Çevrimdışı erişim için dosya indirme
• E-posta bağlantılarını kullanarak bir veya daha fazla dosyayı paylaşma
• Dosya kopyalama, taışma, silme ve yeniden adlandırma

Erkan Calp

WD My Cloud

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
258 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

WD My Cloud ile dosyalarınızı kaydedin, istediğiniz yerden erişin.

WD My Cloud, WD kişisel depolama cihazlarınız ve bulut depolama servislerinizdeki verilere erişmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.

Depolama çözümleri sağlayıcısı Western Digitals tarafından geliştirilen bu uygulamayı kullanarak WD kişisel ve bulut cihazlarınızdaki resimleri görüntüleyebilir, videoları izleyebilir, müzikleri dinleyebilir, dökümanlara erişebilirsiniz. Ayrıca iPhone ve iPad’inizden doğrudan video ve fotoğraf yükleyebilirsiniz.

Bulut depolama hesaplarınıza veya WD kişisel bulut depolama cihazlarınıza giriş yaparak uygulama içerisinden tüm dosyalarınıza erişebilirsiniz. My Cloud, My Book Live, My Book Live Duo ve My Net N900 Central bulut depolama ürünleri ve Dropbox, Google Drive ve SkyDrive bulut depolama servisleri ile çalışan uygulama dosyalarınız üzerinde her türlü işlemi yapma imkanı tanır. Mobil cihazınızdan dosyalarınıza erişebilir, çevrimdışı erişim için dosyalarınızı indirebilir, e-posta olarak paylaşabilir, dosyalarınız üzerinde kopyalama, taşıma, silme, yeniden adlandırma işlemlerini rahatlıkla yapabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Cloud

    My Cloud uygulaması ile buluttaki dosyalarınızı tek bir yerden yönetebilirsiniz.
  • My Cloud Home

    My Cloud Home uygulamasıyla depolama aygıtlarınıza mobil cihazlarınızdan ulaşabilirsiniz.
  • Adobe Creative Cloud

    Adobe Creative Cloud, Adobe CC yazılımları ile oluşturulmuş dosyalara mobil cihazlardan erişme kolaylığı sunan bir uygulamadır.
  • LG Cloud

    LG Cloud, tüm cihazlarınız arasında içerik senkronizasyonu sağlayan bir uygulamadır.
  • Samsung Cloud Print

    Samsung Cloud Print uygulaması ile belgelerinizi, resimlerinizi, web sayfalarını uzaktan yazdırabilir ve taratabilirsiniz.
  • WD TV Remote

    WD TV Remote uygulamasıyla WD TV aygıtlarınızı uzaktan kontrol edebilirsiniz.
  • Local Cloud

    Local Cloud, Android cihazlarınız üzerinden bilgisayarınız üzerindeki dosya ve klasörlere erişebileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır.
  • Daum Cloud

    Daum Cloud, 50 GB'lık ücretsiz depolama alanı birlikte Android cihazlarınız üzerinde tercih edebileceğiniz en iyi bulut depolama servislerinden bir tanesi.