WeakWood Throne

x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
287 TOPLAM İNDİRME

WeakWood Throne renkli ve eğlenceli bir rol yapma oyunu

WeakWood Throne, canlı renklere yer veren retro tarzda grafikleri eğlenceli bir oynanışla birleştiren bir aksiyon RPG oyunu olarak tanımlanabilir.

Açık dünya tabanlı bir rol yapma oyunu olan WeakWood Throne'da WickWood Krallığı'nın başına gelen olaylar konu alınıyor. Yeni kral WickWood Krallığı'nın başına geçtikten sonra halk gün geçtikçe fakirleşiyor, tarlalarda canavar askerler dolaşmaya başlıyor. Biz ise krallığın başına ne geldiğini çözmeye çalışıyor ve kralı tahtan indirmek için mücadele ediyoruz.

WeakWood Throne'un açık dünyasında dilerseniz bir büyücü, dilerseniz bir kılıç ustası, dilerseniz bir okçu ya da bu yetenekleri birleştiren bir kahraman olabilirsiniz. Oyun boyunca görevleri yaparak ve düşmanlarınızı yok ederek tecrübe puanı kazanıp seviye atlayabiliyor ve kahramanınıza yeni yetenekler kazandırabiliyorsunuz. Birçok büyülü silah ve zırh, hazine ve ekipman oyunda keşfedilmek üzere sizi beklemekte.

WeakWood Throne'un gerçek zamanlı savaş sistemi size yüksek aksiyon ve akıcı bir oynanış sunmakta.

WeakWood Throne'un 2 boyutlu grafikleri göze oldukça hoş görünmekte. Bir düşük sistem gereksinimli oyun olarak nitelendirebileceğimiz WeakWood Throne eski bilgisayarlarınızda da rahatça çalışabilmekte, oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows XP işletim sistemi

- 2.0 GHz işlemci

- 512 MB RAM

- Dahili ekran karttı

- 35 MB boş depolama alanı

- Dahili ses kartı

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dauntless

    Dauntless PC indir, Ava katıl!
  • Cyberpunk 2077

    Cyberpunk 2077 Steam'de! The Witcher 3 Wild Hunt'ın yaratıcılarından açık dünya aksiyon rpg oyunu Cyberpunk 2077 yüksek inceleme puanlarıyla da dikkat çekiyor.
  • Freaky Awesome

    Freaky Awesome, renkli retro tarzıyla dikkat çeken bir aksiyon RPG oyunu
  • Signs Of Darkness

    Signs Of Darkness açık dünya tabanlı bir RPG oyunu
  • Where Winds Meet

    Where Winds Meet ile eski Çin’de benzersiz bir aksiyon rol yapma tecrübesine hazır olun.
  • KingsRoad

    KingsRoad, bilgisayar kullanıcılarının web tarayıcıları üzerinde ücretsiz olarak oynayabilecekleri aksiyon, macera ve rol yapma oyunu türlerini başarıyla harmanlayan sürükleyici bir oyundur.
  • Monster Hunter: World

    Monster Hunter: World, Capcom tarafından geliştirilen ve yayınlanan, avcılık üzerine kurgulanan bir rol yapma ve aksiyon oyunudur.
  • Immortal: Unchained

    Immortal: Unchained, Toadman Interactive tarafından geliştirilip yayınlanan kendine has ögeleri bulunan bir tür rol yapma aksiyon oyunu olarak Steam’deki yerini almaya hazırlanmaktadır.