WeBubble

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

WeBubble, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz artırılmış gerçeklik teknolojisini kullanan bir alışveriş uygulamasıdır.

WeBubble, artırılmış gerçeklik teknolojisiyle çalışan, alışveriş merkezlerindeki çeşitli fırsatlardan yararlanabilmeniz için geliştirilmiş bir alışveriş uygulaması. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulama, alışveriş merkezlerinden daha indirimli faydalanmanıza olanak tanıyor. Uygulamayı yükledikten sonra kaydınızı tamamlayın ve fiziken anlaşmalı AVM'lerde olmayı unutmayın. 

WeBubble Nedir, Ne İşe Yarar? 

WeBubble uygulamasını kullanmanın çok kolay olmasının yanında oldukça kullanışlı olduğunu da söylemeliyim. Uygulamayı kullanmadan önce üye oluyorsunuz ve tam anlamıyla faydalanabilmek için fiziken alışveriş merkezinde olmanız gerekiyor (şimdilik sadece Kanyon AVM). Başlamadan önce internet bağlantınızın olduğundan ve yer bildirimlerinizin açık olduğundan emin olmalısınız. Daha sonra artırılmış gerçeklikle fırsatları kovalayabileceğiniz WeBubble'ı kullanabilirsiniz.

Şimdi mükemmel arayüzüne geçelim. Üye olduktan sonra karşınıza 4 kategori ve oklar gelecek. Fırsatlar, ödüller, anlarım ve hesabım kategorilerine girerek uygulamayı daha yakından keşfetmeniz mümkün. Yukarıdaki oku indirerek kendi baloncuğunuzu yaratabilirsiniz, aşağıdaki oku kullanabilmek içinse konum servisinin açık olması gerekiyor. Fırsatlar bölümünde mevcut faydalanabilecek fırsatları, ödüller bölümünde kaç puanla hangi fırsattan faydalanabileceğinizi, anlarım kısmında kendi yarattığınız baloncukları ve paylaşımlarınızı, hesabım kısmında da kullanıcı bilgilerinizi bulabilirsiniz.

WeBubble Sistemi Nasıl Çalışır?

Öncelikle cihazınızla beraber AVM'yi gezmeniz gerekiyor. Artırılmış gerçeklik sayesinde yakaladığınız baloncuklarla fırsatları yakalayabilirsiniz. Daha sonra cihazınızla WeBubble noktasına veya ilgili mağazaya gidin. Kullanmak istediğiniz fırsatı, Hesabım bölümünde bulun ve üstüne basın, ilgili fırsatın kuponu açılacaktır. WeBubble noktasındaki yetkiliyle dilediğiniz yoldan, iBeacon veya QR Code’a basarak kullanım yapabilirsiniz. iBeacon seçeneğinde, kasanın yanında veya yetkilinin ilgili iBeacon’ı yanınıza getirmesi, herhangi bir teknik kopukluk yaşanmaması için önemlidir.

Dilerseniz WeBubble'ı ücretsiz indirebilirsiniz. Şimdilik Kanyon AVM'de kullanılabiliyor olsa da kısa zamanda diğer alışveriş merkezlerine de yayılmasını bekliyoruz. Denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

WeBubble

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

WeBubble, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz artırılmış gerçeklikle teknolojisi kullanan bir alışveriş uygulamasıdır.

WeBubble, akıllı telefonunuzda çeşitli fırsatları kovalayabileceğiniz artırılmış gerçeklik teknolojisini kullanan bir alışveriş uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulamada, GPS üzerinden bağlanarak baloncukları yakalayabilir ve alışveriş merkezlerinde çeşitli fırsatlardan faydalanabilirsiniz. Son derece kullanışlı olan bu uygulamaya dilerseniz biraz daha yakından bakalım.

WeBubble Nasıl Çalışır?

WeBubble uygulaması hem basit hem de sizi kendine çeken bazı temel özellikleri içerisinde barındırıyor. Öncelikle uygulamayı indirdiğinizde üye olmanız gerekiyor. E-posta adresinizle ya da Facebook veya Twitter gibi sosyal medya platformlarından birini seçerek üye olabileceğiniz uygulamada, GPS'e bağlanacaksınız ve artırılmış gerçeklik teknolojisiyle ekranınızda baloncuklar belirecek. Bu baloncukların içinde alışveriş merkezinde faydalanabileceğiniz indirimler bulacaksınız. Bu indirimleri de mağazalara giderek kullanabilirsiniz. 

Bunların yanında WeBubble uygulamasında siz de baloncuklar yaratabilirsiniz. Yarattığınız baloncukları arkadaşlarınızla paylaşabilir ve başkalarının baloncuklarını beğenebilirsiniz. Şimdilik Kanyon AVM'de açık olan WeBubble'da her fırsattan anında faydalanabileceğinizi de söylemeden geçmeyelim. Puanlarınızı kullanarak alışveriş keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu artırılmış gerçeklik uygulamasını denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.