Wedding Party

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

Wedding Party, düğün organizasyonunuzu oluşturarak davetlilerinizi kolayca organize ederek kendi aralarında iletişim kurabilecekleri bir platform yaratacağınız yararlı ve ücretsiz bir Android düğün uygulaması.

Wedding Party, evlenme tarihlerine az bir süre kalan ya da evlenmeye karar veren aşıkların kullanarak düğün günleri için bir aktivite oluşturup hem düğün gününe geri sayım yapabilecekleri hem de davetlilerini tek bir mobil platform üzerinde buluşturabilecekleri yararlı bir uygulama.

Uygulamanın şüphesiz en güzel ve en çok öne çıkan özelliği ise tüm davetlilerin o özel günde çektikleri fotoğrafları sizinle paylaşabiliyor olması. Bunun yanı sıra davetlilerinizin kendi aralarında tanışarak sohbet de edebileceği bir uygulama olan Wedding Party, kıscası düğününüzü organize ederek katılacak herkesin bir arada olmasını ve paylaşım yapmasını sağlıyor.

Uygulamayı kullanacak olan evlenecek çiftler indirdikten sonra düğünlerini uygulama üzerinde ayarlamaları gerekiyor. Detaylarını ekledikten sonra düğüne katılacak olan kişileri davwt etmeye başlayabiliyorsunuz.

Katılacak olan davetliler de aynı şekilde uygulamayı indirerek kayıt olmaları ve düğüne kayıt olmaları gerekiyor. Sonrasında düğün sırasında ve düğünden sonra düğünle ilgili hikayelerinizi ve fotoğrafları uygulama üzerinden hem düğün sahipleri hem de düğüne katılan diğer kişiler ile kolayca paylaşabiliyorsunuz.

Şık tasarıma sahip olan uygulamanın kullanımı da oldukça rahat. Yakın zamanda evlenecek olan Android telefon ve tablet sahibi eşlerin kesinlikle denemesini tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

Wedding Party

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Wedding Party, fotoğraf paylaşma ve sohbet etme gibi amaçlarla kullanabileceğimiz pratik bir uygulama.

Wedding Party, iOs cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz pratik bir fotoğraf paylaşım uygulaması olarak dikkat çekiyor. Bildiğiniz gibi düğün gibi birçok kişinin katılım gösterdiği ve herkesin kendi mobil cihazlarıyla fotoğraf çektiği bir etkinlikte çekilen tüm fotoğrafları toplaması zaman alıyor. Wedding Party katılımcılar arasında bir ağ kurarak fotoğraf paylaşımını çok daha kolay bir hale getiriyor.

Uygulamayı kullanması çok kolay. Öncelikle fotoğraflarını almak istediğimiz davetlileri içeren bir ağ kuruyoruz. Bu ağ üzerinde paylaşılan tüm fotoğraflar ve videolar o ağda bulunan herkes tarafından ulaşılabilir oluyoruz. Wedding Party ile fotoğraf paylaşmanın yanı sıra konuklarla mesajlaşma şansına da sahibiz. Toplu mesajlar gönderebilecğeimiz gibi bireyler mesajlaşmalar da başlatabiliyoruz.

Wedding Party'de farklı kategoriler oluşturabilme şansına sahibiz. Her fotoğrafı tek bir yerde toplamaktansa kategoriler altında toplamak daha kolay ulaşılabilmelerini sağlıyor.

Özetle Wedding Party birçok amaca hizmet eden faydalı bir uygulama. Hem organizasyon hem de fotoğraf paylaşma gibi amaçlarla kullanabileceğiniz bir uygulama arıyorsanız Wedding Party'yi denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pic Party

    Pic Party, popüler kolaj uygulaması Pic Collage'ın yapımcıları tarafından hazırlanan ve sosyal medya üzerinde kullanabileceğiniz özellikler ile önizleme özelliğine sahip olan başarılı bir Android uygulamasıdır.
  • Wedding Escape

    Wedding Escape'de aynı renkli objeleri birleştirmeye ve bölümleri bu şekilde tamamlamaya çalışıyoruz.
  • Wedding Countdown Widget

    Wedding Countdown Widget, Android telefon ve tabletleriniz üzerinden düğün tarihinize kalan gün sayısını görüntüleyebileceğiniz ufak, ücretsiz ve yararlı bir widget.
  • Jigsaw Video Party

    Jigsaw Video Party, arkadaşlarınızla birlikte yapboz oyunu oynama keyfi yaşatıyor.
  • Twist

    Twist uygulamasıyla Android cihazlarınız üzerinden iş, okul veya herhangi bir grupla kolay bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.
  • Yahoo Livetext

    Yahoo Livetext, sessiz videolarınızın üzerine mesajlar yazarak bugüne kadar yaşamadığınız farklı ve eğlenceli bir iletişim deneyimi yaşamanızı sağlayan ücretsiz Android uygulaması.
  • Taptalk

    Taptalk uygulamasıyla Android cihazlarınızdan kolayca fotoğraf ve video mesajları gönderebiliyorsunuz.
  • Bolt

    Bolt uygulaması ile en yakın arkadaşlarınızı favori listenize ekleyip; onlara fotoğraf, video ve resim gönderebilirsiniz.