WeddingWire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

WeddingWire, düğün planlama ve organizasyonu için gelin ve damat adaylarının kullanabileceği ciddi ve başarılı bir Android uygulaması.

WeddingWire, evlenmek isteyene genç gelin ve damat adaylarının düğünlerinin her aşamasını planlamak ve organize etmek için kullanabilecekleri yararlı ve gelişmiş bir Android uygulaması. Android telefon ve tablet sahiplerine ücretsiz olarak sunulan uygulama sayesinde düğününüzle ilgili tüm işlem ve adımları teker teker planlayabiliyorsunuz.

Kendi kategorisinde ilk sıralarda yer alan uygulamalardan bir tanesi olan WeddingWire, düğününüz için davetli listesi, bütçe ve diğer gerekli olan düğün işlemlerinin hepsini yapabilme fırsatı sunuyor.

Uygulama üzerinde planlama araçları, fotoğraf galerileri ve topluluk gibi bölümler bulunuyor. Her bir bölümün içerisinde ise koca bir dünya çıkıyor karşınıza çünkü evlilik sanıldığı kadar kolay bir etkinlik değil.

Davet edeceğiniz kişilerin listesinden yapılacaklar listesine, diğer düğünlerde çekilen fotoğrafların kontrolünden sahip olduğunuz bütçenin kontrolüne kadar bir çok farklı özelliği kullanarka düğününüzü en iyi şekilde organize etmeniz gerekiyor.

Sizin için çok özel olan evlilik gününüzü en iyi şekilde planlamanızı sağlamak için geliştirilen WeddingWire uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize indirerek denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

WeddingWire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
16.9 MB DOSYA BOYUTU

WeddingWire, iPhone ve iPad'leriniz üzerinden kendi düğününüzü organize ederek planlamak için kullanabileceğiniz yararlı bir iOS uygulaması.

WeddingWire, yakın zamanda düğünleri olan gelin ve damat adaylarının düğünlerinizi baştan aşağı organize ederek daha planlı hareket etmesini sağlayan bir iOS uygulaması. iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indireceğiniz uygulama sayesinde düğününüze katılacak olan davetliler listesinden düğün boyunca kullanacağınız bütçe hesabına kadar bir çok işlemi organize olarak yapabiliyorsunuz.

Gelişmiş ve kolay kullanıma sahip olan arayüzü ile birlikte gelin ve damatların zorlanmadan kullanabileceği uygulama, kendi kategorisi içerisinde yer alan en başarılı uygulamalardan bir tanesi. Sadece düğünlere özel geliştirdiği uygulamalar ile öne çıkan WeddingWire firmasının uygulamalarından biri olan ve firma ile aynı adı taşıyan WeddingWire, düğününüz için bir yapılacak listesi hazırlamanızı ve bu listeyi kontrol etmenizi sağlıyor. Bu özellik dışında davetli listesi oluşturma, bütçe hesapları ve daha bir çok özelliği bünyesinde barındırıyor.

Diğer evlenen çiftlerin düğünlerinden kareler görebileceğiniz uygulama böylece evlilik sürecinde yapabileceğiniz seçimler konusunda da size yardımcı oluyor. Gelinlik ve damatlık seçimlerinizi de önceki evlenen çiftlere bakarak seçebilmeniz mümkün. Ayrıca daha önce evlenmiş olan ve dünyanın farklı yerlerinde yaşayan kişilerle kuracağınız topluluklar sayesinde onlarla sohbet ederek güzel tavsiyeler de alabiliyorsunuz.

Klasiğin dışında farklı bir düğün organize etmek isteyen gelin ve damatlara hitap eden uygulamayı iOS mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek göz atmanızı ve hoşunuza gitmesi durumunda kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.