WedPics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
6.9 MB DOSYA BOYUTU

WedPics, düğünlerde düğün sahibi ve davetlilerin çektikleri tüm fotoğrafları tek bir albüm üzerinde paylaşabilmesini sağlayan yararlı ve eğlenceli bir Android uygulaması.

WedPics, düğün sahiplerinin hem kendi fotoğraflarını hem de bu fotoğrafların yanında davetlilerinin çektiği tüm fotoğrafları alabileceği bir fotoğraf paylaşım uygulaması. Android ve iOS versiyonları bulunan uygulama kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor.

Düğününüze ya da tanıdıklarınızın düğünlerine özel oluşturacağınız kişiselleştirilmiş düğün fotoğrafları albümleri oluşturarak düğünde bulunup fotoğraf çeken herkes ile fotoğraf paylaşımı yapabilir ve böylece özel gününüze ait fotoğrafların tamamına erişebilirsiniz.

Hem düğünlere katılan misafirler hem de düğün sahipleri açısından oldukça yararlı olan bu uygulama sayesinde, sadece düğün fotoğrafçısının çektiği fotoğraflar ile yetinmeyerek, büyük günün en ince ayrıntılarına kadar farklı kameralar tarafından çekilen tüm fotoğrafları bir araya getirmek mümkün. Bunun için uygulamayı düğüne davet edeceğiniz kişilere de tavsiye ederek onları uygulama üzerinde oluşturduğunuz düğün etkinliğine davet etmeniz yeterli.

Farklı paylaşım ayarları yapabileceğiniz uygulama sayesinde düğünde tüm davetlilerin çektiği fotoğraflar toparlanabilir ve böylece hem düğün sahibi hem de düğüne katılan kişiler bu fotoğraflara erişim sağlayabilir.

Fotoğraf paylaşımı dışında fotoğraflar üzerine 5 farklı filtre ekleme seçeneği de sunan uygulama sayesinde düğün paylaşılan fotoğrafları daha da güzelleştirebilmek mümkün. Son derece yararlı ve kullanışlı bir uygulama olan WedPics'i kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

WedPics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Evlilik ve düğününüzde çekilen tüm fotoğrafları organize edebilmek için bu iPhone ve iPad uygulamasını kullanabilirsiniz.

WedPics uygulaması özellikle evlenen çiftler ve düğün yapacak olanlar için hazırlanmış ücretsiz ve kolay kullanımlı bir iOS uygulaması. Yani iPhone ve iPad ile kullanabileceğiniz uygulama sayesinde evlilik albümlerinizi çok daha etkili ve güzel bir şekilde düzenleme şansınız var. Fotoğraflarınız üzerinde özel filtreler uygulama şansınız var ve daha sonra bunları albümlerinize aktarabiliyorsunuz. Çektiğiniz tüm fotoğraf ve videolar ise otomatik olarak albümünüze zaten yükleniyor ve paylaşılıyor.

Gerçek zamanlı olarak gerçekleştirilen bu yükleme işlemi sayesinde bir yandan düğününüzde fotoğraf çekmeye çalışırken bir yandan paylaşmaya çalışma eziyeti de tabii ki sona erecek. Evliliğinize dair detayları ve bilgileri de albümlerinize girebiliyorsunuz. Daha sonra isterseniz bu albümleri Facebook ve Twitter üzerinden de kolayca paylaşabilir ve tüm dostlarınıza gösterebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • Instagram APK

    Instagram APK, fotoğraf, video, hikaye paylaşımına odaklanan Android sosyal ağ uygulamasıdır. Instagram'a giriş ücretsizdir.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Pinterest

    Android için popüler resim ve video paylaşma uygulaması olan Pinterest, fazlasıyla ilham alabileceğiniz bir sosyal medya uygulamasıdır.
  • Flickr

    Flickr, popüler fotoğraf paylaşım servisine ait Android uygulamasıdır.
  • MoShow - Slideshow Movie Maker

    Fotoğraflarınızı eğlenceli hale getirin ve sosyal medya için dikkat çekici videolara dönüştürün.
  • Inkboard

    Inkboard, çizimler yapıp farklı sosyal medya araçları üzerinden paylaşabiliyoruz.
  • Flipagram

    Flipagram ile özel anlarınızı yakalayan videolar yaratabilirsiniz.