Weed Firm 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

İlginç bitki türlerini yetiştirerek müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılamak için üretim yapacağınız eşsiz bir oyundur.

Laboratuarda keşfettiğiniz yeni bitki türlerini yetiştirerek onlardan çaylar yapabileceğiniz ve bu çaylar sayesinde karakterlerin mutasyona uğramasını sağlayabileceğiniz Weed Firm 2, mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu grubu tarafından sevilerek oynanan kaliteli bir yapımdır.

Etkileyici grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı otlar ve bitkiler keşfederek insanlara pazarlamak ve insanların dilediğiniz karakter olması için yardımcı olmaktır.

Kendi botanik bahçenizde yetiştirdiğiniz ilginç bitkileri işleyerek çay ve benzeri ürünlere dönüştürebilir ve farklı kişiliklere bürünmek isteyen insanlara ürünlerinizi pazarlayabilirsiniz.

Yetiştirdiğiniz her bitki farklı bir mutasyon aracı olarak kullanılmakta ve tüketen kişiyi bambaşka bir yapıya dönüştürmektedir.

Bitkilerden elde ettiğiniz çayları insanlara içirterek çeşitli avatar modellerine dönüştürebilir ve seviye atlayarak farklı bitki tohumlarının kilidini açabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve sürükleyici özelliği ile dikkat çeken Weed Firm 2, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz ilginç bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Weed Firm 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
947.3 MB DOSYA BOYUTU

İlginç bitki türlerini yetiştirerek müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılamak için üretim yapacağınız eşsiz bir oyundur.

İnsanların mutasyona uğramalarını sağlayarak farklı kişiliklere dönüştüren ve olmak istedikleri karakterler haline getiren ilginç bitkiler yetiştirerek pazarlayacağınız Weed Firm 2, Android ve İOS işletim sistemlerini içeren tüm mobil cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz ve sıkılmadan oynayacağınız eğlenceli bir oyundur.

İlginç konusu ve bağımlılık yapıcı senaryosu ile oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, ev ortamında yetişen ve mutasyon etkileri gösteren çeşitli bitkileri ve otları çoğaltarak ticarete atılmaktır.

Ürettiğiniz her bitkinin farklı bir dönüşüm süreci ve mutasyon evresi bulunmaktadır. Bitkileri sattığınız müşteriler olmak istedikleri karaktere dönüşebilmek için bitkilerden tüketir ve amaçlarına ulaşırlar.

Bitkilerinizden memnun kalırlarsa daha fazla satışa yapabilir ve dünyanın her yerine ürün gönderebilirsiniz. Bitkilerden elde edeceğiniz çayları müşterilerinize sunabilir ve daha etkili dönüştürme yolları bularak kazancınızı artırabilirsiniz.

Hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kuracağınız ve 5 milyon kullanıcı arasında yerinizi alacağınız Weed Firm 2, her geçen gün daha fazla oyuncunun ilgisini çeken oldukça popüler bir oyun olarak simülasyon oyunları arasında yerini almaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wiz Khalifa's Weed Farm

    Mobil cihazımızda bitkiler yetiştireceğiz.
  • Bridge Construction Sim 2

    Köprüler yapacağız.
  • Business Tycoon 2

    İş imparatorluğumuzu kurmaya çalışacağız.
  • Designer City 2

    Kendi şehrimizi hayata geçirecek ve yöneteceğiz.
  • Idle Sword 2

    Zindanlarda çarpışacağız.
  • iHorse Racing 2

    At yarışlarına dahil olacağız.
  • Miracle City 2

    Büyüleyici bir şehir inşa ederek zorlu görevler üstleneceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Virtual Villagers Origins 2

    Kendi adanızda mutlu bir aile yaşantısı sunan keyifli bir oyundur