WellnessFX

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
178 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

WellnessFX sayesinde daha sağlıklı bir yaşama merhaba deyin.

WellnessFX, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir sağlık uygulaması olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sağlıklı yaşama önem veren kullanıcıların göz atması gereken yapımlar arasında yer alıyor.

Bildiğiniz gibi sağlıklı bir vücuda sahip olmak için hem iyi beslenmek hem de düzenli spor yapmak gerekiyor. WellnessFX uygulaması da bu bileşenleri düzenli olarak takip etmek amacıyla kullanabileceğimiz bir uygulama. Fiziksel aktivitelerimizi ve beslenme alışkanlıklarımızı bu uygulama sayesinde düzenli olarak takip edebilir ve hedeflerimize ulaşmak için daha emin adımlar atabiliriz.

WellnessFX'te kullanılan sade arayüz, hem göze hitap ediyor hem de kullanımı kolaylaştırıyor. Aradığımız fonksiyonları kolayca bulabiliyoruz. İstersek egzersiz ve beslenme planlarımızı arkadaşlarımızla paylaşabiliyor, onların paylaştıkları planlara erişebiliyoruz. Kullanıcıların daha sağlıklı bir yaşam tarzına sahip olmaları için tavsiyelerde bulunuyor olması, WellnessFX'in en önemli özelliklerinden bir tanesi.

Eğer siz de daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak istiyor ve bu konuda faydalanabileceğiniz bir uygulama arıyorsanız WellnessFX'i denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doktorum

    Doktorum uygulamasında yaşadığınız sağlık problemlerinin hangi hastalığa işaret ettiğini öğrenebiliyorsunuz.
  • Healpy

    Groupama Sigorta'dan sağlık asistanı: Healpy
  • PainScale

    PainScale uygulaması kronik ağrılarınızın tedavi sürecini yönetebilmenizi ve yaşam kalitenizi yükseltebilmenizi sağlıyor.
  • Nöbetçi Eczane

    Nöbetçi Eczane uygulamasında dilediğiniz şehir ve ilçedeki nöbetçi eczaneleri görüntüleyebilirsiniz.
  • Google Fit

    Google iOS uygulamasını indirin, iPhone'unuzdan sağlık ve aktivite takibi yapın.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması KOAH hastalığına dair faydalı ve bilgilendirici içerikleri sizlere sunuyor.
  • Fitekran

    En iyi sağlık rehberi uygulaması
  • Ekip

    Sağlık sektöründe çalışan personeller, Ekip uygulaması ile özlük işlemleri ve sosyal gruplar gibi özelliklerden faydalanabiliyorlar.