Western Dead Red Reloaded

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME

Western Dead Red Reloaded, Android platformunda vahşi batı temalı sandbox oyunu olarak yerini alıyor.

Western Dead Red Reloaded, Android platformunda açık dünya oynanış sunan vahşi batı oyunu olarak yerini alıyor. Daha çok simülasyon oyunlarıyla karşımıza çıkan, fazla tanınmayan bir geliştiricinin oyunu ancak grafikler ve oynanış tek kelimeyle akıyor.

Hem telefon hem de tablette keyifli oynanış sunan vahşi batı temalı sandbox oyunu olarak ücretsiz çıkış yapan Western Dead Red Reloaded, açık dünya olmasıyla öne çıkıyor. Vahşi batı filmlerinde gördüğümüz sahneleri karşımıza çıkarıyor yapım. Şerif yardımcısı olarak vahşi batının azılı suçlularıyla tek başımıza mücadele ediyoruz. Yüz yüze çatışma, at üzerinde kapışma, mekanlara girerek kötüleri temizleme dahil pek çok aksiyona giriyoruz. Ancak oyunda başımıza buyruk hareket etmemize fazla izin verilmiyor. Çeşitli görevler alıyor, harita üzerinden yolumuzu bularak görevleri tamamlıyoruz.

Oyunun kontrol sistemini bir hayli zor bulduğumu söylemem gerek. Kontroller solda, aksiyon tuşları sağda konumlandırılmış. Koşmak, atınızı çağırmak, envanterimize bakmak, karakterimizi yönlendirmek için soldaki tuşları kullanıyoruz. Nişan alma, ateş etme, at sürme, reload için de sağda dizili tuşları kullanıyoruz.

Erkan Calp

Western Dead Red Reloaded

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Western Dead Red Reloaded, iPhone ve iPad'de oynanabilen açık dünya vahşi batı oyunu.

Western Dead Red Reloaded, iOS platformunda vahşi batı temalı sandbox stili aksiyon oyunu olarak yerini alıyor. Açık dünya vahşi batı oyununda şerifin yardımcısı olan bir karakteri kontrol ediyoruz. Şerifin verdiği görevleri tamamlayarak ilerliyorsunuz.

Boyutuna göre oldukça kaliteli grafikler sunan vahşi batı oyununu diğerlerinden ayıran özelliklerin başında açık dünya olması geliyor. Görevler boyunca birçok farklı yerde bulunuyorsunuz. Kimi zaman haydutlarla yüz yüze çatışıyor, kimi zaman at üzerinde kapışıyor, kimi zaman da eğlence mekanlarına girerek huzur kaçıran pisliklere günlerini gösteriyorsunuz. Harita üzerinden şerifin verdiği görevleri görüp ona göre aksiyona giriyorsunuz.

Açık dünya oynanış sunmasıyla sevindiren yapım, kontrol noktasında biraz üzüyor. Koşmak, atınızı çağırmak, çantanıza bakmak, nişan almak, ateş etmek, at sürmek dahil hareketlerin tümü için ayrı bir buton tasarlanmış. Karakterin kontrolünü sağlamak da aksiyona girmek kadar kolay değil. Özetle yenilikçi kontrol sistemi yerine eski stil kontrollerin tercih edilmesi oynanış kalitesini bir alta çekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shoot & Run: Western

    Shoot & Run: Western, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz vahşi batı oyunu.
  • Captain Strike: Reloaded

    Captain Strike: Reloaded mobil cihazlarınızda oynayabileeğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Tomb Raider Reloaded (Mobile)

    Tomb Raider Reloaded, Tomb Raider Mobile oyununu bekleyenler için çıkış yapıyor. Tomb Raider Reloaded Google Play'de!
  • Sky Force Reloaded

    Sky Force Reloaded ünlü uçak savaşı oyunu serisinin yeni oyunudur
  • Wild Guns: Reloaded

    Vahşi batı dünyasını kurtarmak için silahlarınızı kuşanın.
  • Dead Cells APK

    Dead Cell, çeşitli silahların haricinde yeteneklerinizi de kullanarak düşmanlarınızla mücadele edebileceğiniz 2 boyutlu bir aksiyon-dövüş oyunudur.
  • Dead Effect 2 APK

    Dead Effect 2 APK, rpg öğeleri içeren aksiyon bilim kurgu nişancı oyunu. PC ve mobil cihazlarda oynanabilen FPS oyunu, bolca kanlı sahneler içeriyor.
  • Crazy Goat Reloaded 2016

    Crazy Goat Reloaded 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir keçi oyunudur